אוריאל קלנר

mיטלמן

Well-known member
ח"כ מהליכוד: "לפחות הטבח בשבעה באוקטובר התרחש בממשלה שמחויבת לציונות"
ח"כ אוריאל קלנר עורר סערה בעקבות דבריו, בהם טען: "עד כמה שהטבח הנורא הזה קרה, לפחות הוא קרה בממשלה שמחויבת לציונות, מחויבת לדגל הציוני". הוא הוסיף גם כי "מדינת ישראל לא יכלה להילחם עם מנסור עבאס"

אפרת10512

Well-known member
ח"כ אוריאל קלנר עורר סערה בעקבות דבריו, בהם טען: "עד כמה שהטבח הנורא הזה קרה, לפחות הוא קרה בממשלה שמחויבת לציונות, מחויבת לדגל הציוני". הוא הוסיף גם כי "מדינת ישראל לא יכלה להילחם עם מנסור עבאס"
וואלה??? באמת??? ציונות??? יש לממשלה הזו מחויבות כלשהי? לצפון אולי? לדרום אולי? לחטופים אולי? למדינה אולי? ציונות?

dory30

Well-known member
וואלה??? באמת??? ציונות??? יש לממשלה הזו מחויבות כלשהי? לצפון אולי? לדרום אולי? לחטופים אולי? למדינה אולי? ציונות?
לשלושת הכפים ולעריץ הסגול מקיסריה. אין להם שום ערכים. סבא וסבתא שלי, אנשי המפלגה הרביזיוניסטית, מתהפכים בקברם. אם היו בחיים היום, היו מפגינים נגד הממשלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני תמיד תוהה קובע בתקשורת שהתעוררה סערה :).

תכל'ס סתם סקרנות, מה לא נכון בדברי קלנר? מישהו חושב שלממשלה עם חבר רעיוני של האחים המוסלמים קרי תנועת החמאס, ניתן היה לצאת למלחמה נגד הארגון?

palmony1951

Well-known member
כולם משוגעים-אחד יותר מהשני

mיטלמן

Well-known member
בטח שיש,
ע"ע מטולה.

dory30

Well-known member
לקרוא לאריאל (זה השם האמיתי שלו) קלנר מפגר זאת מחמאה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לקרוא לאריאל (זה השם האמיתי שלו) קלנר מפגר זאת מחמאה.
וכמובן שדעתך לגבי האיש, אלמלא היה משמיע אמירה זו, הייתה שונה, מכובדת, מכבדת ומנומסת למהדרין :). או שאפשר לומר שבעיניך האיש מפגר ומעלה מכך מאחר והוא, ר"ל, חבר במפלגה שאתה רואה כיריבים פוליטיים שלך...? סתם השערה כמובן. אתה יותר ממוזמן לתקן אותי אם איננה נכונה.

dory30

Well-known member
וכמובן שדעתך לגבי האיש, אלמלא היה משמיע אמירה זו, הייתה שונה, מכובדת, מכבדת ומנומסת למהדרין :). או שאפשר לומר שבעיניך האיש מפגר ומעלה מכך מאחר והוא, ר"ל, חבר במפלגה שאתה רואה כיריבים פוליטיים שלך...? סתם השערה כמובן. אתה יותר ממוזמן לתקן אותי אם איננה נכונה.
זאת התבטאות בלתי ראויה - ללא קשר לשיוך המפלגתי של הח"כ.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשאין דבר חכם לומר מוטב לשתוק.
סתם להשכלה כללית למי שלא מנוסה בתחום, פעמים רבות אישים (פוליטיקאים ובכלל) נשאלים שאלות על-ידי התקשורת ומשיבים עליהם. בהמשך זה מוצג לא כראיון תקשורתי של שאלות-תשובות אלא כהצהרה של אותה אישיות. כך נוצר הרושם שהלה החליט לצאת באיזושהי הצהרה על דעת עצמו ובאופן יזום, בעוד שזה בכלל לא המצב.

למעלה