אוריאן , את מקיימת הבטחות בד"כ?

karoleking

New member
אוריאן , את מקיימת הבטחות בד"כ?

זוכרת מה אמרנו שאם דוחים לך את הגיוס? הנה תזכורת

orianush

New member
בדרך כלל כן..

אבל צצו הרבה דברים מאז שלא היו מתוכננים

karoleking

New member
איזה תוכניות?

היית צריכה להתגייס ב-11 לא? או ב-7 משהו... אז איזה תוכניות כבר יכולות להיות לך?
כבר חשבת להבריז מהצבא.?

orianush

New member
ב-9

זהו שהייתי אמורה להיות בצבא אז לא היה לזה שום משמעות.. אבל עכשיו זה השתנה.. אם אני אתחיל לפרט בדיוק מה יש זה לא יגמר אבל חכי יש עוד זמן דברים ישתנו

מלון הכי זול 1700 ש"ח ...שכחת שאוריאן עדיין

"ילדה" ערב הנשים הזה הוא לזקנות שהבעל שולח כדי לקבל כמה ימי שקט / חופש , איך את רוצה לשלוח לשם את אוריאן ? אם בא לך , או שאיציק החליט להתאוורר קצת תסעי לבד , תני לילדה לגדול בשקט
להתארגן עם הסידורים שלה ( הצבא החברים וכל מה שצריך ) , את שלומי היא יכולה לראות בקיסריה לא חייבים ערב זקנות

karoleking

New member
וואלה צודק...../images/Emo10.gif

לא חשבתי על זה... עזוב אותך מאילת... אני אסע להודו לאיזה שבועיים שלושה.. לאיציק יהיה שקט וגם לי
ואוריאן לא תצטרך לסבול בסוף שבוע של "זקנות" כפי שהגדרת אותי. למרות שאיתי היא לעולם לא סובלת. וחוץ מזה כשאתה קורא לי זקנה, אל תשכח לעולם שגם אתה תגיע לזה.ואתה לא כל כך רחוק!

../images/Emo6.gif זה פירוש צר מאד של דברי , ואפילו מצער

אני הקצנתי קצת את דברי כדי שתביני אותי יותר טוב , זה לא כ"כ מתאים לאוריאן , וזה בכלל לא אומר שאת זקנה , ההיפך את צעירה ודומיננטית גם בגילך וגם ברוחך ,ולא רק בגלל הרוח
הודו בהחלט תפורה עליך , רק חכי עוד קצת שירגע כל הבלגן שם וכאן .

karoleking

New member
נו תחליט../images/Emo4.gif

פעם אתה עושה אותי סבתא, פעם ילדה... אתה לא סגור עם עצמך?

איך ידעתי ! יכולתי לכתוב את השאלה שלך במקומך

אבל לילדים ולזקנים ( לא שאמרתי שאת כזאת
) יש הרבה במשותף ...ובך יש גם מזה וגם מזה ...את בוגרת אחראית ורצינית ...אבל גם קוצפנית תוססת וצעירה , בקיצור אהבתי
.

karoleking

New member
אוי ... איזה נשמה... ממש מרגש אותי../images/Emo13.gif

אבל אל תדאג להרגשה שלי.. כבר מזמן הפסקתי להתרגש מ"גברים" שהפסיקו להתבגר בגיל 12.

ערב של נשים נטושות , גרושות בודדות, ונשים

מוכות גורל
עזבי אותך אני מעדיף להיות אופטימי ולחכות לקיסריה ולהנות כמו גדול . את תתארגני לך על טריפ להודו , יותר טוב לך .

karoleking

New member
הבנתי את הרעיון...

לא נוסעעעעעעעעעעעעעעעתתתתתתתתתתתתתת... אוריאן שמעת? תשכחי מיזה... אני לא נוסעת איתך, שלא תתפגרי שם בין הזקנות והגרושות והמוכות גורל. לא רוצה לקלקל אותך. נפגש בקיסריה.

למעלה