אוריגאמי והארי פוטר האם ישנם דגמים כל שהם של דמויות או חפצים מהספר הארי פוטר או שר הטבעות?
ר רונה אא New member 11/10/03 #1 אוריגאמי והארי פוטר האם ישנם דגמים כל שהם של דמויות או חפצים מהספר הארי פוטר או שר הטבעות?
B bshuval New member 11/10/03 #2 סניטץ' לפי האתר של גלעד אהרוני, יש קיפול של הסניטץ' בorigami tanteidan 9.
ר רונה אא New member 12/10/03 #3 לא הבנתי ראשית תודה על תגובה מהירה אבל אבל לא הבנתי היכן למצוא את הדגם התוכל לצרף הסבר גם?
M mirigami New member 12/10/03 #4 פול ג'קסון עיצב לסרט הארי פוטר 3 קופסאות שונות אסור לו להראות את מה שהוא עיצב אבל תראו את זה בסרט 3 שיצא לאקרנים.
פול ג'קסון עיצב לסרט הארי פוטר 3 קופסאות שונות אסור לו להראות את מה שהוא עיצב אבל תראו את זה בסרט 3 שיצא לאקרנים.
ר רונה אא New member 12/10/03 #5 סניטץ ? איפה .?ו פול התערוכהמדהימה הייתי בתערוכה היינו יותר נכון והיא היתה מאוד יפה ? מה שלום הקטנציק?
סניטץ ? איפה .?ו פול התערוכהמדהימה הייתי בתערוכה היינו יותר נכון והיא היתה מאוד יפה ? מה שלום הקטנציק?
B bshuval New member 12/10/03 #7 וואו לשם מה פול עיצב קופסאות לסרט, אם אפשר לשאול? אגב - זו כבר סיבה טובה ללכת לראות את הסרט
B bshuval New member 12/10/03 #6 הוא נמצא ב... הוראות לדגם נמצאות בספר origami tanteidan 9 את יכולה לרכוש אותו מgallery origami house. לי אין אותו, אבל ראיתי אותו.
הוא נמצא ב... הוראות לדגם נמצאות בספר origami tanteidan 9 את יכולה לרכוש אותו מgallery origami house. לי אין אותו, אבל ראיתי אותו.
M mirigami New member 13/10/03 #8 מה שפול עיצב לא נמצא בשום ספר הארי פוטר פנו אליו והוא עיצב להם קופסאות מוזרות. תראו את זה בסרט 3
G gaharoni New member 13/10/03 #9 תמונה של Snitch תמונה של ה-SNITCH, קיפול שהומצא ע"י PETER FARINA מארה"ב - ניתן למצוא בעמוד הזה. האתר של פיטר, למעונינים, נמצא כאן (אין בו את ההוראות לסניץ', אבל יש בו הוראות לכמה דברים אחרים, ותמונות).
תמונה של Snitch תמונה של ה-SNITCH, קיפול שהומצא ע"י PETER FARINA מארה"ב - ניתן למצוא בעמוד הזה. האתר של פיטר, למעונינים, נמצא כאן (אין בו את ההוראות לסניץ', אבל יש בו הוראות לכמה דברים אחרים, ותמונות).
A a r v i v l New member 16/10/03 #11 איזה מגניב הסניץ הלוואי הייתי יודע לקפל אותו, אני כל הזמן מנסה להמציא קיפולים של הארי פוטר, מתי שאני אצליח, אני אודיע. זה ממש נחמד שיש אוריגמי אפילו בהארי פוטר.
איזה מגניב הסניץ הלוואי הייתי יודע לקפל אותו, אני כל הזמן מנסה להמציא קיפולים של הארי פוטר, מתי שאני אצליח, אני אודיע. זה ממש נחמד שיש אוריגמי אפילו בהארי פוטר.