אוריגאמי עם א' אחרי הג'

mirigami

New member
אוריגאמי עם א' אחרי הג'

רציתי לספר לכם שפניתי לאקדמיה ללשון כדי שאוכל לדעת באיזו צורה צריך לכתוב אוריגאמי עם האות א' או בלי האות א' אחרי האות ג' ומדוע זה חשוב מכיון שאני תמיד מוסיפה את האות א'. בכל פעם שכותבים אוריגאמי ללא האות א' אנשים טועים בהגייה של המילה ומעוותים את המילה אוריגאמי . אז בדקתי עם האקדמיה ללשון והם אמרו לי שנכון יותר לכתוב עם האות א' אז מעכשיו בצורה פורמלית אוריגאמי כותבים עם א' אחרי האות ג'

mirigami

New member
זהו פורום אוריגאמי ולכן זה חשוב

אני מקווה לחזור ולנהל את הפורום בנתיים אנא להתיחס בכבוד ואשמח אם תתיחסו לאוריגאמי ואם בא לכם לדבר על דברים ללא תכלית אנא מיצאו פורום אחר

../images/Emo26.gifטאג ליין../images/Emo36.gif

מידע כזה יכול לרוץ כאן בטאג ליין זהו מידע בסיסי וחשוב! אולי כדאי להוסיף גם מאמרים וקישורים כפי שנהוג בפורומים אחרים בתפוז

snuky

New member
את בטוחה?

אני ממש בספק לגבי הכתיב שאת מציעה. תעתיק של המילה באנגלית לעברית מניב מילה ללא ה-אלף אחרי ה-גימל. בנוסף, כתיבה בכתיב מלא לעולם איננה מוסיפה את האות "אלף" באמצע המילה היכן שיש קמץ או פתח. אילו טענתך הייתה נכונה היה עלינו לכתוב מגאב ולא מגב, למשל. לי, באופן אישי, כתיבת אוריגאמי צורמת, ואני אמשיך לכתוב אוריגמי. אשמח לראות את תשובתם של אנשי האקדמיה ומה הנימוק שלהם לכתיבה המשונה של המילה עם אלף.

למעלה