אוריגמי בחיפה

mirel40

New member
אוריגמי בחיפה

שמי מרים. אני רוצה לדעת אם יש עוד שמקפלים בחיפה. וגם אם יש מורים שמלמדים אוריגמי בתי םפר בחיפה. תודה מרים

ophler

New member
יש

ישנם לפחות 3 מקפלים בחיפה, שמדי פעם נכנסים לפורום. להערכתי יש לפחות כמה עשרות מקפלים בחיפ בכלל. בעבר ניסינו לארגן מפגש מקפלים בחיפה (לא דרך המועדון) אבל לא יצא. אולי הקיץ הזה יצא. לפני כחצי שנה היה מפגש של המועדון בחיפה , שכרגע גר בחו"ל, אבל בביקור בארץ אירח את המפגש בביתו. אופלר

snirliat

New member
הי לכם

חזרתי היתי קצת עסוקה בזמן האחרון בכל מקרה אם משהו מתחנן לעשות מפגשים באזור חיפה והקריות תידעו אותי כי אני רוצה להצטרף תודה

spflyer

New member
די לדיבורים!

בואו נעשה! כבר ציינתי מספר פעמים שאשמח לארגן מפגשים בחיפה. יש לי ספריית אוריגמי מכובדת שתוכל לעמוד לרשותנו במפגשים. מי שמעוניין ניתן ליצור קשר ב [email protected] אייל

גילה או

New member
spflyer,אייל-איך היה ביפן?

הצלחת לשלב בנסיעה משהוא שקשור לאוריגמי?

spflyer

New member
היה WOIW

כל כך הרבה דברים לספר... יפן מ-ד-ה-י-מ-ה, והחיסרון היחיד בה הוא שהכסף פשוט "נעלם", "מתפוגג". קבעתי להגיע לפגישה עם Hatori Koshiro אבל בגלל העבודה לא יצא לי. בכל מקרה השארתי לו דגם של דרקון שהמצאתי. ביקרתי ב Origami House, שהוא בסך הכל חנות בגודל סלון וחצי, אבל עם תצוגת קיפולים מדהימה ואוסף ספרים שהשתדלתי לא להזיל עליו ריר. כמובן שלא התאפקתי וקניתי 4... (ומחוץ ל Origami House עוד איזה 10...). הייתי בעוד מרכז אוריגמי, שאני לא זוכר את שמו כרגע, עם אוסף ניירות משגע (תמונה מצורפת) ובמשך כמה דקות לא יכולתי לעשות דבר מלבד לבהות באוצר הבלום שם. יפן בהחלט מקום שארצה לחזור אליו! אפרסם בהמשך מספר תמונות.

ophler

New member
YYY

נראה לי שנעשה את המפגש אצלך (אם אפשר) אני יכול מה- 10.7 צריך להציע לשי (יש לי את הטלפון שלו).

matanbi

New member
איזה כיף לך,אני מת לנסוע ליפן

ולקנות ספרים ודפים מצויינים במחיר זול ולא דרך האינטרנט.

גילה או

New member
יופי,כיף לשמוע שהיה מוצלח.האם במקרה

נתקלת בספר של טומוקו פוסה LETS FOLD SPIRAL?

למעלה