אוריגמי גיאומטרי תוכלו בבקשה להביא לי קישורים לאוריגמי גיאומטרי? דוגמאות של תוצרים שלי מצורפות.
F Frutapao New member 21/5/07 #1 אוריגמי גיאומטרי תוכלו בבקשה להביא לי קישורים לאוריגמי גיאומטרי? דוגמאות של תוצרים שלי מצורפות.
F Frutapao New member 21/5/07 #5 בשביל לראות את התמונות טוב שמרו אותן על המחשב... האיכות יורדת כשלוחצים על "[מצורף קובץ jpg]".
G gvish New member 24/5/07 #8 אתה מוזמן לנסות את היחידה הזו פיתחתי לפני שנים ורק לאחרונה שרטטתי. תהנה
F Frutapao New member 29/5/07 #9 קצת מסובך.. לא הבנתי את השרטוטים אשמח אם תוכל לפרט שלב שלב (לפחות בכתב, ועדיף כמובן בשרטוט). ו - לא הבנתי מה עושים בשלב 4.
קצת מסובך.. לא הבנתי את השרטוטים אשמח אם תוכל לפרט שלב שלב (לפחות בכתב, ועדיף כמובן בשרטוט). ו - לא הבנתי מה עושים בשלב 4.
G gvish New member 29/5/07 #10 שרטוט תלת מימדי של שלב 4 מהשאלה שלך חשבתי שלא הבנת את שלב 4 בדגם שלי. מהקישור הבנתי שאתה שואל על דגם אחר. השרטוט כאן הוא של הדגם ה"אחר". בהצלחה
שרטוט תלת מימדי של שלב 4 מהשאלה שלך חשבתי שלא הבנת את שלב 4 בדגם שלי. מהקישור הבנתי שאתה שואל על דגם אחר. השרטוט כאן הוא של הדגם ה"אחר". בהצלחה
F Frutapao New member 29/5/07 #11 תודה.. אממ אני עדיין לא מבין.. אכן השאלה התייחסה לדגם שהבאתי, (ומלבד זאת לא הבנתי את כל הדגם שלך, שאגב, ממש יפה ) ועדיין אינני מבין אותו. תוכל להסביר במילים? מימין לשמאל או משמאל לימין?
תודה.. אממ אני עדיין לא מבין.. אכן השאלה התייחסה לדגם שהבאתי, (ומלבד זאת לא הבנתי את כל הדגם שלך, שאגב, ממש יפה ) ועדיין אינני מבין אותו. תוכל להסביר במילים? מימין לשמאל או משמאל לימין?