אוריגמי

2 געגעגע

New member
אוריגמי

מישהו יכול לתת לי אתרים בעברית עם הוראות איך להכין אוריגמי תודה

גילה או

New member
בבקשה אתרים בעברית

להלן 3 קישורים: 1.סנופי 2.באתר של המרכז הישראלי לאוריגמי אם מקישים על החוברות יש דוגמא לדגם שמופיע בחוברת. וכמובן אתר ביפנית שיש בו סרטונים כך שלא חייבים לדעת עברית או יפנית.

2 געגעגע

New member
יש לי את כולם

אולי יש לך עוד אתרים בעברית עם הוראות??????????????????????.

עברית

אני חושב שישראל היא מדינה שדי מתקדמת בתחום האוריגמי, אבל אין כמעט אתרים בעברית... ישראלים רבים כתבו את האתרים שלהם באנגלית (גלעד אהרוני, גלעד נאור, גלעד איילון, רוזאנה, אני ועוד...).

bshuval

New member
אולי יכעסו עלי...

אבל אני לא חושב שאתרים בעברית הם הדרך למצוא הוראות למתחילים באוריגאמי. אם מישהו רוצה להתחיל לעשות אוריגאמי, אני ממליץ על קניית ספר. יש למרכז לאוריגאמי חוברות מצוינות ולא יקרות למתחילים. בחנויות ספרים רגילות יש מספר ספרי אוריגאמי בעברית גם כן. לגבי אתרים בעברית: כנראה הסיבה היא כפולה: ראשית קשה להכניס עברית לאתרים באינטרנט. ושנית, יוצרי האתרים מעוניינים למשוך חובבים מכל העולם ולא רק ישראל. אם אני אפתח אי פעם אתר (ואין לי כלל תכניות לכך, אבל מי יודע מה יקרה בעתיד!) רוב הסיכויים שהוא יהיה באנגלית.

mirigami

New member
לא כועסים עליך אלא להיפך אתה צודק

אני חושבת שחשוב לקנות ספר הדרכה ולהתקדם לאט לאט לפי דרגות הקושי ורק אז לעבור לאינטרנט ואז כבר לא ממש צריך עברית או כל שפה אחרת כדי לקפל זה מזכיר לי שלפעמים אנשים קונים ספר וישר רוצים לקפל את הדינוזאור שבסוף החוברת... צריך לפעמים להתחיל מקיפולים פשוטים אפילו כמו ברבור כדי להבין את הלוגיקה של הקיפולים.ואז כשמבינים הוראות השמים הם הגבול....

למעלה