אוריה בגוגואים??

venus25a

New member
אוריה בגוגואים??

אני חייבת להודות, שבתור מישהי שחיה 16 שנים ברחובות (ועוד מתכוונת לחזור לגור שם) אני לא מכירה את הביטוי הנ"ל. עמודו, חיי שרה, מוכרים לי, אבל הם לא ייחודיים לרחובות....מישהו יכול לפרט מה זה בדיוק אוריה בגוגואים? ומה תופס מי שתופס?כדי שאוכל להרדם בלילה ולא אחשוב על זה.

יעני שעושים אוריה על גוגואים..

זורקים אותם באויר או משהו.. מי שתופס תופס- וזה שלו... לפני כמה שנים בשפרינצק, היו עושים את זה על המדבקות האלה של הכדורגל...

כל להיט...

כל להיט היה איי פעם מגוגואים ועד פוקימון טאזוס ,יעשו עליו אוריה!!! תמיד יהיה ילד מפגר אחד שיחליט שהוא לא רוצה את ה"להיט" שלו ויכריז על אוריה ותמיד יהיה איזה ילד מגודל שידפוק לכולם מכות ויקח את כל הגוגואים
. או שזה היה רק איפה שאני גדלתי -------
קריית משה ואם אני כבר סיפרתי על הילדות העשוקה שלי רק רציתי להגיד רק בשביל הרקורד, אני רחובותית יחסית חדשה,לא נולדתי ברחובות (גם לא בארץ אבל זה לא חשוב),8 שנים ברחובות- אז אני לא מכירה הכל!

לא ...................

כשהייתי קטנטנה גרתי שם....(סביבות כיתה ג') עכשיו אני גרה די קרוב לקן (על יד קריטי)

יוֹאב

New member
חיי שרה ועמודו זה לאו דווקא מרחובות

ויש גם את הגרסה הנוספת לחיי שרה שנקראת שבויים, אבל גם בקשר לזה אני ספק אם יש לנו הרחובותיים בלעדיות עליו... מה שכן, אם את לא מכירה אוריה , אז ודאי את מכירה קולולוש... הגרסה ה"לא-רחובותית" לעניין הזה. אני מאחל לך הירדמות מהירה בלילה, ושינה ערבה.

טוב הסבירו לך כבר...

אז אני רק אגיד לך: את לא יודעת מה זה אוריה? בושה בושה איזה מין רחובותית את?

venus25a

New member
רחובותית גאה כמעט 20 שנה

מה לעשות, בבי"ס וויצמן לא שיחקו את זה. אבל חולה גוסס מת כן. מישהו יכול להזכיר לי מה זה? ממש נוסטלגיה.

יוֹאב

New member
חולה גוסס מת

לפי מה שאני זוכר, עמדו במעגל והתמסרו,וכשמישהו לא תפס הוא עבר מלהיות בריא, ללהיות חולה. ומחולה לגוסס ומגוסס למת. משהו כזה? נכון?

venus25a

New member
אוקי, כשאני למדתי שם..

כשאני למדתי בוויצמן,בימי הביניים, לא שיחקו את זה.

למעלה