אורים ותומים?

• פותח הנושא aok
  • פורסם בתאריך

aok

New member
אורים ותומים?

שלום לכולם. אני מנסה לבדוק מה היו האורים והתומים. כבר נאמר לי פעמים רבות שאיש לא יודע בדיוק מה הם היו (אם בכלל). למישהו יש מושג ? (משהו אמפירי בבקשה, לא כל מיני בדיונות הזיות וחזיונות). תודה.

RedStorm

New member
אתה מתכוון לשתי האבנים???

שחורה ולבנה אם אני לא טועה..... אני בכיוון?

bwp

Member
לפי הספר האלכימאי אכן אלו 2 אבנים

אחת מהן מסמלת כן ואחת לא או משהו כזה אולי הן שחור ולבן לא זוכר כבר בכל אופן, יש פורום שאלה קטנה, תנסה שם, אולי יודעים יותר ומה זה בכלל אמפירי? אני יודע נוסחה אמפירית בכימיה וזהו לפי המילון לועזי שלי-אמפירי-מבוסס על נסיון, ניסויי

IC4

New member
my *ick is not אמפירי

מעולם לא הוכח אני לא מאמין עד שאני לא רואה שרולי, אנחנו לא מאמינים שאת נקבה. החיים שלכם לא אמפירים, יא מוחים של קופים בקופסאות
אייסי, חוקר סמוי שעובד בשביל החלזונות

srullli

New member
בתור "נקבה"

הסתכלתי עכשיו ו..... הכל נראה במקום הנכון....
ו...... גם לא הצלחתי להבחין במשהו חריג או יוצא-דופן כלשהו....
ומסקנתי היא שלמיטב ידיעתי סבורני שהנני אכן נקבה מצויה מזן אדם :) לא נותר אלא לסמוך על אבחנה זו :)

TomerZimmermann

New member
אנחנו דורשים

הוכחות מצולמות להיותך נקבה אמיתית
סתתתתתתתתתתתתתתאאאאאאאאםםםםםםםם..... אנחנו מאמינים לך... תרגעי... אף אחד לא ניסה לשדל אותך להופיע בשום מופע חשפנות\אירוטי... נשבע לך שלא התכוונתי... די!!! תורידי את הסכין... בבקשה.... אני צחקתי.... נשבע לך... הצילו!!!! !הדגש!$#^@#^%^@#%^@##@!סדגש!
ידעתי שלא הייתי צריך להגיד את זה בבקשה תסלחי לי...

srullli

New member
נווווו........

טטטטטובבבבב
אם הכל תקין , אז הכל בסיידר !!

the_hermit

New member
הכוהן הגדול היה שם את זה עליו

ולפני מלחמה הוא היה שואל את אלוהים, ואלוהים היה מחזיר לו תשובות דרך זה. זה 12 אבנים (כל אחד מייצגת שבט) שהיו לכוהן על החזה שלו.

למעלה