אוריתוש

נירי4

New member
אוריתוש ../images/Emo53.gif

היי אורית, אני פונה אליך כי אני יודעת שגם את בחרת שלא לקבל שום טיפול. השבוע הרופא שלי הזמין אותי ל"שיחת מוטיבציה.." בשביל לספר לי שכל מיני מחקרים מהזמן האחרון מראים שגם אם אין שום התקפים המחלה פועלת על אש קטנה ופוגעת לטווח הרחוק בכל מיני פונקציות של המוח לכן כדאי לי לקחת טיפול. שמעת על זה משהו? יצא לך לדבר על זה אולי עם הידיד שלך הפרופסור? אני קצת במצוקה כי מצד אחד אני די שלמה עם ההחלטה לא לקבל שום טיפול ואני מרגישה מצויין ומצד שני....מאז השיחה הזאת הביטחון שלי קצת התערער והפחדים מציפים אותי ובעקבות זה גם הנימלולים..... מה את אומרת?? נירי (קצת מיואשת...
)

אורית...2

New member
היי נירי !!!../images/Emo140.gif

קודם כל בלי להיות מיואשת !!!!!!!! אז ככה , גם הרופא שלי מעדכן אותי בכל מה שחדש כי איך הוא אומר "זה מתפקידי ליידע אותך..." במה שכתבת לי עכשיו, הוא עדיין לא עידכן אותי... ואפילו אם הוא יעדכן אותי בזה ,אני ממש לא מאמינה שזה מה שישכנע אותי להתחיל באיזה טיפול. אני יכולה לכתוב אי מייל לידיד שלי ב"ייל" ולספר לך ולכולם מה דעתו ... מקווה רק שהוא לא בשום כנס עכשיו ותהיה לו תשובה מהירה.... אני עדיין לא השתכנעתי להתחיל באיזה שהוא טיפול. ביום שהרופא שלי יגיד לי שאני הטרפצטית היחידה עלי אדמות שלא מטופלת....אז אני אולי אשקול מחדש אם להישאר האחרונה עלי אדמות שלא מטופלת ,או לקחת טיפול. עד אז אני שלמה עם החלטתי !!!! עכשיו נלך "לשבור את הידיים" ולכתוב באנגלית... וברגע שהוא יתן תשובה ...מיד אספר ...

נירי4

New member
תודה ו.....

אם את כבר כותבת לו אז בשביל להיות קצת יותר ספציפית הוא דיבר איתי על תהליך שנקרא אטרופיה (אני בטוח טועה באיות....) של המוח שזה אומר ירידה בנפח המוח...לדבריו זהו תהליך שקורה לכל אחד מאמצע שנות העשרים,אבל, חולי טרשת מאבדים בממוצע 1% לשנה מנפח המוח...(ורק בשביל ההשוואה, חולי אלצהיימר מאבדים בשנה 3% מהנפח וששאלתי אותו איך זה יתכן, הרי חולי טרשת לא מתנהגים אחרי כמה שנים כמו חולי אלצהיימר, אז הוא אמר שהפגיעה היא בפונקציות אחרות של המוח...) בקיצור, אני מקווה שלא בילבלתי אותך.... נירי

אורית...2

New member
היי נירי ../images/Emo140.gif

כתבתי לו ...נקווה שיענה מהר. ! יש לי שאלה (וכמובן רק אם את רוצה לענות....) מי הרופא שלך ???

anat11

New member
היי נירי´לה. למרות שלא פנית אלי...

אני "נדחפת" ושולחת לינק להודעה שכתבתי פעם בענין התחלת טיפול. אני יודעת שאת כבר יודעת את זה ושזה אולי מבלבל אותך, אבל אולי יש לטעמך חשיבות לזה שגם ד"ר ענת אחירון (תל השומר) וגם ד"ר אריאל מילר (כרמל) (שהם משתי אסכולות שונות לגמרי) היו באותה דעה. אם כי - מצבך (במחלה) אולי טוב ממצבי, וכרגיל - "הכל אישי" (כמו שאמרו נדמה לי ב"סנדק"
... everything is personal...
). המצב הזה של מתים שבהם צריך לקבל החלטות הוא מאד קשה, ואני לא מקנאה בך (בענין הזה) בכלל. אני רק יכולה לקוות שתעשי מה שמרגיש לך הכי נכון ותרגישי נוח עם איך שזה הולך. אני גם ממליצה, אם לא עשית זאת עד כה, ללכת גם לטיפולים אלטרנטיביים (בכל מקרה - גם אם את מחליטה להתחיל טיפול תרופתי). זהו, רק טוב + חיבוק
ענת

RomiVais

New member
נירי יקרה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

מה שלומך יקירתי? אני מקווה שאת מרגישה טוב, למרות שהנימולים שציינת... זה נורא קשה לעמוד בפני צומת <כמו שענת כתבה> ולבחור ימינה או שמאלה... אני יודעת... אבל את צריכה לחשוב טוב טוב להיעזר במומחים ולבחור בדרך שתהיה הכי טובה עבורך - בריאותית!!! דיברנו על זה פעם, על השילוב בין הרפואה המערבית והאלטרנטיבית... לדעתי זה יכול להיות שילוב מנצח... אבל אני לא יכולה להגיד לך כלום, כי אני רחוקה ביותר מלהיות מומחית... תחזיקי מעמד... ואל תילחצי... הלחץ לא מועיל לך, להיפך!!! שולחת לך
ענק ואת מיטב האיחולים... מכל ה

lior_r

New member
לא להתייאש

בינתיים, קבלי
. ורתזכרי שאנחנו, ואני במיוחד, איתך לכל הדרך.....
ליאור

אורית...2

New member
נירי הוא ענה לי ...../images/Emo7.gif

אבל הוא לא הבין את השאלה .... אז כתבתי לו שוב ...מקווה שעכשיו הוא יבין
אבל הוא ענה לי על שאלה ששאלתי אותו לפני כחצי שנה ... לזאת ששלחתי לו שוב, מה שאת רצית לדעת, אני מקווה שיענה יותר מהר ...

למעלה