אוריתי יקרה

דנוש11

New member
אוריתי יקרה ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

אוריתי אני מקווה שלא טעיתי ואכן מחר יום הולדתך... זאת אומרת כבר היום :) אוריתי אני רוצה לאחל לך ביום מיוחד זה שתמשיכי להיות אורית !!! כי אורית יש רק אחת מיוחדת במינה אורית שמפיצה אור בקרב כל המלאכים המיוחדים ובקרב כל האנשים הסובבים אותך אורית ,את אישה מדהימה ,חזקה ונדירה ואני גאה להכיר אדם מקסים כמוך!!! אמא ואישה נפלאה לתאומים המדהימים ולנעמקה המקסים שלך אורית שתמיד תחייכי כי מגיע לך ! המון אושר ,בריאות,והנאה תמשיכי לעשות מה שאת עושה כי את עושה את זה הכי טוב שאפשר "תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב". מזל טוב יקרה !!! אוהבת אותך מאוד וכל כך מעריכה אותך דנה

דנוש לא טעית... אוריתוש../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif

קודם כל, היה ערב מדהים, ההרצאה היתה מעניינית ומיכל המרצה מקסימה ולך, אני מאחלת המון המון שנים טובות, מלאות באושר, בבריאות, בהצלחה ובסיפוק. תמשיכי להיות הכי מדהימה שיש ושוב אומרת לך, אני שמחה שזכיתי להכיר אותך, את אחת ויחידה במינך. יומולדת שמח

חני ח

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לאורית../images/Emo65.gif

שיהיה לך הרבה מזל טוב אורית היקרה ליום הולדתך ה- ? מאחלת לך בריאות שמחה ואושר והרבה נחת מילדייך. המשיכי לפעול במלוא מרץ שתמיד תדעי רק טוב.

../images/Emo49.gif לאורית שלנו היקרה../images/Emo212.gif

שמחנו לחגוג לך אתמול (כל הקבוצה) , לראות אותך במבוכה שכולם שרים לך שירי יומולדת
למה לא שתרגישי ילדה קטנה קצת, אז מאחלות לך הרבה בריאות ואושר ,והרבה כוחות להמשיך ולשמור עלינו ביחד ,
ומי שלא יודע אגלה לכם סוד , אורית יודעת לנגן על גיטרה חשמלית
וגם,,,,,,לשיר מהמם ,,,,,,,,,,,ההההה ,,,,,,,אוהבות אותך ריקי וקטרין

אחותיייי../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

אז מה?.... מומולדת?.... כן. זה הגיע. מה אני מאחלת לך את כבר יודעת. את העובדה שאני חולה לך על התחת, את מכירה. זה שאני אוכלת את עצמי שאני לא שם לידך, כעת, את בטח מבינה, אז רק נותר לי לומר לך שיש לי מתנה מיוחדת עבורך : זוג מגפיים אדומים על עקב פלטפורמה+ דבק מגע.... SAY NO MORE ..... ארי.

|גבי../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif לאורית שלנו!!!

אושר ושמחה, והמון כיף ונחת מכל מה שאת עושה, מהמשפחה המקסימה שלך , מהחברים, ומהחיים בכלל.... אוהבת,
אורלי

מיריאל1

New member
לאחת והיחידה מלאת אור ואהבה../images/Emo25.gif

אוריתוש יקרה שלי, כל שנה מאז שאני מכירה אותך אני מאחלת לך מכל ליבי ברכות ואיחולים ליום הולדתך. כל שנה אני מוקסמת ממך מחדש, מעשייתך, מאהבתך לזולת, מהחום והאכפתיות כלפי המשפחות כאן ושם בסדנא שלך בתל אביב- ובמיוחד בקשר המיוחד שטיפחת יחד עם סיגל- והפכתן לאחיות באש ובמים!!!! אוריתי שלי- ראשית אני שמחה שנפלה בידי הזכות להכירך . אני מאחלת לך יפה שלי, שכל משאלות ליבך תתגשמנה. שיהיה בך את הכח להמשיך להכיל את הילדים המלאכיים שלנו בכל מקום בו הם נמצאים. מאחלת לך אהבה מכל סובבייך, זוגיות , הצלחה בכל מעשה ידייך והרבה נחת מילדייך. והכי חשוב- שתמיד תדעי שאת כוכב מנצנץ בשמיים של הרבה הורים , משפחות ילדים וילדות. שנותנת את הכח להמשיך לחייך למרות הכל - וזאת מנסיוני האישי!!!!!! מזל טוב האהובה והלוואי שמצאת לך את הזמן גם לעצמך לחגוג ולהינות ביום זה. שלך אוהבת אוהבת אוהבת, מירי

כוכבה48

New member
../images/Emo49.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

המון בריאות
נחת אושר מהילדים
יתגשמות כל משאלות ה

אורית מזל טוב עד 120 אושר הצלחה ובעיקר בריאות

טובה יהיו מנת חלקך כל חייך הארוכים אמן ואמן!!! ואמן יתגשמו לך כל מישאלות ליבך לטובה ולא רק בימי הולדת אלה בכל רגע בחייך. מאחלים באהבה והערכה רבה מימי ונריה. אייקונים בקריזה לא רוצים פתאום לבצבץ

למעלה