אורית המגעילה אורית המטונפת איכסססס

ילד תרגיע את עצמך יא בהמה!

עוד מילה אחת על אורית אני אביא בך יא ירבוץ ביצות מוכה שחין ארצישראלי מצוי!!! נשכן כריות בוחש בשוקו...

ילד תרגיע את עצמך יא בהמה!

הילהקולית: "עוד מילה אחת על אורית אני אביא בך יא ירבוץ ביצות מוכה שחין ארצישראלי מצוי!!! נשכן כריות בוחש בשוקו... "

maayan86

New member
כדאי שתרגיע

אורית היא ילדה חמודה לאללה אני לא יודעת מה יש לך נגדה וגם לא אכפת לי אם אתה רוצה תפתור את הבעיות שלך איתה פנים מול פנים לא דרך הפורום

יא חתיכת מתרומם!

מי אתה חושב שאתה יא קוקסינל דפוק?! עזוב יש לי כל כך הרבה מה להגיד עלייך אפילו לא אתחיל... סע לנו מהעיניים

מפגרים אתם לא מבינים

כששאלתי אותה איך קוראים לה בפרטי היא לא ענתה ששאלתי אותה למה היא לא עונה היא התחילה לקלל אותי כמו משוגעת

בואנה אתה שגלן בינות!

חוץ מזה אתה מפגר יא חתיכת מעריץ של לימפ ביסקוויט!!! אני כבר אמרתי את דעתי! ירבוץ...לה לה לה לה.... וחוץ מזה אתה חתיכת שקרן לאורית הייתה חייבת להיות סיבה למה היא קיללה אותך (אם בכלל כי אני לא מאמינה לך)!!!!!!!!!!!

חבל שאני לא זונה ולא מחורבנת!

אתה ירבוץ ביצות מוכה שחין ארצישראלי מצוי! אני מתערבת כי לפי דעתי אתה הבן אדם הכי לא איכותי ומגעיל בפורום הזה! צ´מנמן........ אני אגיד להילה שאתה דלוק עליה יא נשכן כריות... עוד מילה אחת והגברת קירשנר יודעת הכל!!! איזה נשק טוב יש לי ביד!!! עכשיו אתה לא תפתח ת´פה יותר נכון?

מה קרה נגמרו הלקוחות את מוציאה נשק

מה תגידי לה שאחד מהפורום של אריאל את לא יודעת מי זה בכלל דלוק אלייה לכי תעשי מסע פרסום לזנות שלך או משהו ואל תתערבי

LittleBigGirl

New member
על המסרים של תפוז שמעתם?

כי לי כבר ממש נמאס מכל הריבים האלה, ואני בטח לא היחידה.

lighter

New member
אה ועוד משהו...

תפסיק לרדת על חברות שלי...זה לא יגמר בטוב. באמת. זה לא איום. זו קביעת עובדה. אתה התחלת לקלל אותה, ככה שתרגיע כי היא לא עשתה לך כלום (למרות שבקצב הזה היא עוד תעשה)

יא נשכן קטן...

למה נראה לך שאני לא יודעת מי אתה? אני אורית ואלי יודעים מי אתה!!! נשכן כריות קוקסינל!

lighter

New member
בונא תרגיע ../images/Emo46.gif

אני לא קיללתי אותך במסרים, אז אל תשקר... יש לי את הסיבות שלי למה אני לא אומרת לך מי אני, וחוצמזה-אין מצב שאתה מכיר אותי, כי רק לפי מה שאני אומרת פה בפורום (וזה לא הרבה) אפשר לזהות אותי... וחוצמזה-להילה,מעיין ואליאור שהגנו עליי בחירוף נפש
(ולעומר שמצטט את הילה
) ובאמת-ריטה צודקת...יש מסרים. ככה שפעם הבאה שיעלה בך הדחף הלתי נשלט הזה לקלל אותי-תשתמש בהם קיבינימט!!! קאפיש?

LittleBigGirl

New member
"אני ידיג למנהל"?

מה אתה בן 7?? אולי די כבר? אני לא ממש מכירה אותך, וכבר יש לי דעה מאוד (אבל מאוד) שלילית עלייך, לא חבל

lighter

New member
כן אתה משקר.

תדיג למנהל אם אתה רוצה, מה שיתברר הוא שאני צודקת... ובינתיים-מי שמקלל פה זה רק אתה ולא אני!

למעלה