אורית, י-ה בוגדת. מה הכנסת ציטוטים מבאפי ולא מתיקים? ועוד בפורום הזה?!
O orityemini New member 2/1/04 #2 * מחייכת חיוך זדוני* את האמת, אפילו לא זכרתי שהציטוט הזה מצורף לי להודעות שלי עד שסקאוט העירה על זה באחד ההודעות... דווקא ציטוט מקסים, הוא נשאר בינתיים
* מחייכת חיוך זדוני* את האמת, אפילו לא זכרתי שהציטוט הזה מצורף לי להודעות שלי עד שסקאוט העירה על זה באחד ההודעות... דווקא ציטוט מקסים, הוא נשאר בינתיים
D DarlingAdam New member 3/1/04 #3 ועוד בקשר לציטוט, אני לגמרי יכול לראות את מאלדר כחלק מהדיאלוג הזה, מסכים עם טארה וממשיך לדבר איתן על דברים מוזרים
ועוד בקשר לציטוט, אני לגמרי יכול לראות את מאלדר כחלק מהדיאלוג הזה, מסכים עם טארה וממשיך לדבר איתן על דברים מוזרים
M milki123 New member 4/1/04 #4 תגובה לתגובה לתגובה לתגובה לתגובה עוד לא הבנתי את תופעת ה"באפי" ו"אנג'ל"...
O orityemini New member 4/1/04 #5 אסף!!! זה באמת אתה? שנים שלא שמעתי ממך..... מתחבר מדי פעם לאייסיק? אני אפילו לא אתחיל לנסות להסביר את תופעת באפי....(אבל אנג'ל אני לא סובלת)
אסף!!! זה באמת אתה? שנים שלא שמעתי ממך..... מתחבר מדי פעם לאייסיק? אני אפילו לא אתחיל לנסות להסביר את תופעת באפי....(אבל אנג'ל אני לא סובלת)