אורית רשפי מעניקה פרסים לעבריינים

dror me

New member
אורית רשפי מעניקה פרסים לעבריינים

זאת תשובתה של רשפי לשאלה בנושא ניגוד העניינים של מספר 2 ברשימתה. מר הייבלום הוא מנכ"ל סולל בונה שהיא הבעלים של שיכון עובדים. (שימו-לב איזה פרויקט החברה מקדמת בעמודה הראשי?!?!)... רשפי: "פרוייקט המרינה אכן גרם נזקים אקולוגיים קשים לחוף ימה של הרצליה. את לוחמת האור מוזמנת לעיין בתוכנית העבודה (המצע) שלי ולמצוא שם פרק שעוסק בשיקום החוף ובהתחייבות ומחוייבות לשמירה על ערכי הסביבה והטבע מתוך אמונה שהחוף צריך להשאר משאב טבע השייך לכל התושבים. מכיוון שבבדיקה שערכתי במגירותיה הריקות של גרמן לא נמצאה תוכנית לפיצוץ המרינה, הרי שכראש עירייה אנקוט בגישה פרגמטית לטובת התושבים ולטובת קופת העיר. מכיוון שהמרינה כבר כאן אפעל להפוך אותה למקור הכנסות, למקום בילוי ותעסוקה לתושבי העיר." כמו שכתבתי כאן בית המשפט המחוזי בת"א קבע השנה, דירות המגורים במרינה נבנו בניגוד לחוק!! כל מי ששלטון החוק חשוב לו צריך להיות מודאג מאוד, אם רשפי תעניק פרס לעברייני המרינה למה שהיא לא תעניק פרסים לעבריינים אחרים? ההסבר שבגלל שמרינה כבר נבנתה יש ל"סלוח" להם ולהעניק להם פרסים היא שערורייתי. זה כמו להגיד שצריך לשחרר רוצחים כי הקורבנות שלהם כבר מתו! קראתי את תשובותיה של גב' רשפי לשאולות והיא לא ענתה לעניין ניגוד האינטרסים, האם אני צריך להזכיר לרשפי שבניגוד לבנק חברת נדל"ן תלויה מאוד ברשות המקומית ? גב' רשפי את לא חושבת שמגיע לבוחרים הסבר? ולא "אורית רשפי מועמדת עצמאית" זה לא הסבר! אגב, בדקתי את תוכניתה של רשפי להצלת החוף והנה היא לפניכם בתמונה... תודה, דרור הירוקים של הרצליה

EmperorMollari

New member
מה אתה מצפה?

מה אתה מצפה ממועמדת שמתחילת הקמפיין שלה מלכלכת את העיר במודעות ללא שום דאגה לאיכות הסביבה ולנקיון העיר? דווקא מרשפי הייתי מצפה לנהל קמפיין נקי, אבל פני המועמדת כפני הקמפיין... מעבר לכך, אתה צודק ב-100% שהדירות במרינה היו אמורות לשמש אך ורק לנופש. כך נקבע בתוכנית בניין העיר הרלבנטית. כל בנייה למגורי קבע לא רק שמנוגדת לחוק, אלא תגרום להפקעת חלקים מן החוף לטובתם של תושבים פרטיים. החוף הוא רכוש הציבור ולכן אסור להתיר בניית קבע, אפילו אם כרגע אין ביקוש לדירות נופש. המצב ישתפר בסופו של דבר והדירות יאוכלסו. כבר כיום חלקן מאוכלסות כדירות נופש בלבד לטובת כלל הציבור. מאבקה של גרמן נשא פרי.

Salem

New member
תבדוק את המצע האמיתי

ולא את הדף שעדיין לא מוכן באתר. אולי תרוץ לאמא גרמן שתמשיך להכניס את העיר לגרעון

dror me

New member
הבהרה, אני חושב שגרמן לא מתאימה...

לתפקיד ראש עיר

Salem

New member
יעל ונדל"ן

מדבריה של אורית רשפי: "ואגב נדלניסטים, הגב' גרמן משתדלת בכל כוחה להפוך אותי לחשודה בנושא הנדלן בו בזמן שהיא עצמה נהנת משרותיו של יועץ מונציפלי שעוסק לכאורה לפחות ביזמות ובנדלן ללא לאות. " יעל לא יודעת לנהל.

EmperorMollari

New member
שקרים וסיסמאות- בזה רשפי טובה

אני מזמין אותך לפרט מיהו אותו יועץ? מה שמו? במה הוא עוסק? על מה היא מדברת? שקרים בלתי מבוססים שאפילו לא מנסים להתחפש לטענה רצינית. בושה וחרפה.

Salem

New member
תמשיך להכחיש

אולי תכתוב משהו בירוק עם סיסמא יפה בדיוק כמו שגרמן עושה
הרי יש לה 1.8 מליון ש"ח כדי לכתוב דברים יפים. ואני לא אנקוב בשמו של היועץ, תגלה לבד

EmperorMollari

New member
כל הפוסל במומו פוסל

אתה מעליב את האינטליגנציה של הציבור. הנה, עכשיו אני אמציא טענה חדשה ואשלח אותך לגלות: מספר שתיים של רשפי הוא מנכ"ל חברת בנייה גדולה בעלת אינטרסים במרינה. הוא מזרים לה כסף לא חוקי והיא תפשיר את הדירות במרינה למגורים בניגוד לחוק כדי לרצות אותו. מי זה? לך חפש...

Salem

New member
סולל בונה היא לא חברה יזמית

תשלים עם זה. בינתיים גרמן זו האישה שסוללת דרכים למקורביה...

EmperorMollari

New member
סולל-בונה בעלת אינטרסים במרינה

מה זאת אומרת סולל בונה היא לא חברה יזמית?? מה זה חברה "יזמית"? על מה אתה מדבר?? זו חברה שיש לה נכסים ואינטרסים במרינה.

Salem

New member
סולל בונה

לא יוזמים פרוייקטים, רק מבצעים אותם.

למעלה