אורית שימי
לכתבה

אורית שימי ../images/Emo23.gif לכתבה

אתמול בחדשות של ערוץ 10 סוף סוף שודרה הכתבה על האירוע שהיה בספארי לפני שבועיים, התרגשתי לראות את עידן וכל ילדי אקים ת"א מתראיינים, למה לא צילמו את המפורסמים שהבאת? חבללל אני וקטרין נהנינו מכל רגע ורגע, תודה שהזמנת אותנו זו הייתה חוויה מדהימה לילדים שלנו ולנו ההורים. לא סתם אמרתי "שאלוהים ברא את אורית שלנו וזרק את השבלונה" אוהבות אותך ריקי וקטרין

מיכל , דווקא איפה שראיתי מצלמה רצתי

לקראתה , אבל משום מה מפספסים אותי, כאילו מה "לא רואים אותי" עוד עם השטויות שלי, ודווקא עשיתי הכי הרבה רעש, מודה , כל הזמן שרתי עם הקבוצה שלנו, "פיל פילון " וכאלה, היינו מחולקים לקבוצות של כל מיני סוגי חיות שלא נלך לאיבוד, את יודעת , באמת היה מה זה כייף , נגמר מהר כשנהנים,אני הייתי בקבוצה של "הפילונים" בוורוד, לא ממש משתלב עם הגי'נגי,
.

ממממ... כנראה פחדו שתגנבי להם את ההצגה../images/Emo205.gif

מיכלוש - לא נעמוד על דקויות, שתיהן גם היה טוב... (למרות שהצלם בטח היה מתפטר אח"כ....
)

כן ,כן,שתיכן תמיד מתגייסות יחד, על מה את

מדברת לגנוב את ההצגה ,אלק אפילו לא "עוברת מסך " אני, אפילו החיות לא התייחסו אליי, בטח תהיה סדנא שבוע הבא חכו תראו , אם אני לא אגרום לכן לה,,,,,,,במי,,,,

Michal NS

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gifריקי זיהית את תקוה בכתבה ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

smo

New member
איפה שרואים את שלומי יש חתיכה בג'ינס..נכון?

תקוה אולי תירשמי כבר לתפוז!!

ריקי תודי שהתחבאת מאחורי העמוד...ובגלל שאת

כזאת חיוורת ורזה אז לא ממש הבחינו בך מאמי. בפעם הבאה לא להצטנע מתוקה. לא בושה להיראות. הבנת?

אין עלייך אריאלה ../images/Emo25.gif

את ראית את העץ? אני הייתי "הצל" שלו, כפרות עלייך , נראה לך שעץ יכול להסתיר אותי? שדרה אולי כן,,,,,,,,,,,,,,,,,,

וואי איזה יופי...

אורית המון תודה
בזכותך אני ואדיר היינו שותפים לחוויה המקסימה הזו. היה יום כיפי ומהנה ובאמת חבל שלא צילמו בכתבה את נתי רביץ ושרית וינו - אלעד עם הילדים המדהימים של אקים ת"א, אורית אין עלייך תמיד בכל פעם, בכל אירוע את מביאה מפורסמים שישמחו עם הילדים, לראות את האושר שלהם היה שווה הכל. המון המון המון תודה אורית
מאוד נהנינו ביום המיוחד הזה.

כתבה מרגשת !!כל הכבוד אורית !!!

איזה יופי היה לראות את כל הילדים של אקים תל אביב ככה מתרגשים ונהנים . היה לי נעים לראות שוב את הילדים המדהימים האלו בכתבה. הרי הזמנת אותם כלאחר כבוד למסיבת בר המצווה של עפרי. אני נדהמת בכל פעם מחדש עד כמה אכפתיות ואהבה את מרעיפה על הילדים המיוחדים. אין, אין ושוב אין כמוך אורית. את יחידת סגולה. אלוהים באמת המציא רק אחת כמוך. ריקי באמת צודקת. הלוואי והיו יכולים לשלש ולרבע את הסניף שלך, כך יותר ילדים היו נהנים. קראתי בין התגובות לכתבה כמה שכתבו שגם הם היו רוצים שילדיהם יחוו כאלו חוויות, אבל אין עוד כמוך אורית. זוהי עובדה מוגמרת... יש הרבה שהיו רוצים... אבל לא יכולים.... שרק תהיי לי בריאה אחותי ותהיי את.צריכים אותך כפי שאת. אוהבת. אוהבת. אוהבת.

אכן היה אירוע מקסים

אבל.....יש לציין כי זה לא היה אירוע של סניף ת"א. מדובר בפרוייקט שנתי ביוזמת חב' ויזה כ.א.ל והספארי, שמארחים קבוצות של ילדים מסניפי אקים השונים. סניף ת"א היה אורח בדיוק כמו כולם ואמנם הצילום התמקד בילדים של ת"א, אבל עדיין- זה לא אירוע שאני ארגנתי והקרדיט מגיעה לאקים ישראל ולדוברת המופלאה שלנו רונית. אני כולה הבאתי את נתי ושרית וכמובן גם קבוצה של משפחות מת"א
ובזאת תם חלקי בארגון. כל הכבוד לחב' ויזה כאל ולספארי על היוזמה הנהדרת ואני רק יכולה להצטרף לריקי ולסיגל שהיו שם איתי ולומר שנהניתי בטירוף. שי גם כן נהנתה מאוד ובשבילי זה הכי חשוב.

אל תצטנעי לנו פה,אורית

חלקך אינו מבוטל, ארגנת אותנו וזה לא קל, דאגת לנו עד לרגע שעלינו על האוטובוסים חזרה הביתה, נשמה טובה בלעדייך לא היינו שם , אז אנחנו ההורים בטח ניתן לך את הקרדיט שלך אוהבים אותך

למעלה