אורית

טאניוש

New member
אורית ../images/Emo124.gif

מצאתי הודעה של גלית ודרור עם שלל עצות (מומחי הפורום לבדיקות הריון או לא?), רציתי להביא קישור לטובת החברים החדשים, אבל אי אפשר. בכלל לא ניתן לראות דפי פורום מעבר לדף חמישי. את יודעת מה הבעיה ואיך פותרים?

רגע, אם מצאת את ההודעה אז איך את

לא מצליחה להביא אותה לכאן? ממתי ההודעה את יודעת? אולי אנסה גם?

טאניוש

New member
מצאתי אותה ב"חיפוש מתקדם"

לפי שם המשתמש. אני יכולה לראות את ההודעה, אבל אם אני מנסה לפתוח אותה בחלון נפרד כדי לתת קישור נפתח לי חלון ריק.

טאניוש

New member
את מצליחה להכנס לדף 6 של הפורום?

אני לא. ההודעה שעליה אני מדברת - תאריך 17/10/05, כאמור של גלית ודרור, אבל היא תגובה באיזשהו שירשור שאליו אני לא מצליחה להגיע. אני מוצאת אותה בחיפוש מתקדם, שם בדרך כלל את לוחצת על "קישור להודעה" ומגיעה לשירשור המקורי. עכשיו אני לא מגיעה לשום מקום, וגם כשלוחצת על עיגול לצד הכותרת זה לא נפתח בדף נפרד. אצלי זה לא עובד לא במחשב בבית לא במחשב במשרד.

עיצות לבדיקות בהריון

העתקתי מאיפה שטניה הראתה, לפחות כך לא ילך לאיבוד: כמה המלצות חמות.... ופרקטיות ....ו galitdror 1. מיצוי כל הבדיקות האפשריות וקבלת תשובות טובות בע"ה : מי שפיר, אקו-לב עובר, בדיקת תקינות תנועת כל מפרקיי הגוף בסקירה מורחבת,בדיקת שלמות עמוד השדרה. 2. מעקב אולטרסאונד במח' הריון בסיכון גבוה בלבד, אולטרסאונד כל 3 שבועות מקס' . 3.בחירת רופא אורטופד שעובד בשיטת פונסטי,מומלץ שרופא אחד יטפל מהתחלה עד הסוף ללא "מעבר ידיים". 4. צילום הקלאבפוט טרם הגיבוס הראשון ובכל גיבוס לשם מעקב.(על ידיי ההורים או על ידיי האורטופד. לטעמנו צילום ראשוני במצב לידה וצילום הרגליים לפניי ניתוח ואחריו וכן גבס אחרון - הכרחי למדיי, זה עוזר בעת הצורך ולעולם אין לדעת מה יוליד יום.) אצלנו הדבר נעשה כמה פעמים עד שלב הנעליים. 5.הגדרת מצב הקלאבפוט בסולם הנקודות לפי דרגת החומרה (מתוך 6 נקודות), מידע נוסף אצל האורטופד ובאתר.(עפ"י הלידה,טרם גיבוס ראשון) 6.לגבס עם ריפוד מספיק בעל שכבה נאה, שלא יווצר מצב של לחץ על הרגל כתוצאה מלחץ ישיר של החומר המוקשה והיעדר ריפוד מספיק. 7.בדיקת כפות הרגליים ביסודיות: כיווציי עקב,פס בכף הרגל,כיפופיי אצבעות,שווי מידתי בין הרגליים ועוד... 8.להאכיל את הילד תוך כדיי הגבסים בבקבוק(גם אם מיניקים),זה מסייע להוריד את רף הבכי והילד לא מרוכז במניפולציות אלא באוכל. 9.לטפל בכל הנושא של ההתחייבויות לפניי הלידה. לאחר בחירת ביה"ח והרופא,כדאי לקבל הבטחה שלא תהיינה בעיות בהתחייבויות למרפאות חוץ. מדוע? לפי נסיוננו - "מכבי" לא מאפשרים התחייבות לבי"ח בשליטת "כללית" וכללית לא מאפשרת לגשת לבתי חולים שאינם בשליטתה. ניתן להשיג אישורים חריגים והכל תלוי במידת הלחץ שמפעילים. ברגע שמאיימים לעבור קופה ,כי צריך רופא אורטופד מסויים,הדברים נראים אחרת. ידוע ,כי הילד/ה רשומים אוטומטית בקופה של האם עם לידתם,במידת הצורך כשלא מאשרים התחייבות, אפשר לעבור קופה(האם+הילד) נושא זה לא נתון כלל לפשרות, שכן מדובר בבריאות הרגליים של הילדים ומניעת נכות מיותרת חס וחלילה ! 10.אין מניעה בגיבוס לפי הבנתנו גם אחריי כמה ימים, אצלנו זה היה אחריי יומיים. העיקר שהרגליים לא תכחלנה ולא יהיה בכי חריג ,שמצריך תשומת לב. נשמח לתת עצות נוספות ככל שיעלה במוחנו ועל סמך ניסיון, גן עדן , לשיקולך: שיבוץ עצות ידידותיות אלו בלינק באתר או בכל מקום שתמצאי לנכון.אנחנו בטוחים שהן תסייענה לכל הריונית עתידית .

למעלה