אורי אמיתי

אורי אמיתי

זה פורום עבודה מהבית לא פורום מחפשי עבודה מהבית. מזמינה אותך לקרא את הודעת המנהלת שמסבירה את מתכונת הפורום. אם אתה רוצה לפרסם כאן, אתה יכול לעשות את זה בלוח הפורום עם כל הפרטים, לינקים כתובות אתרים וכל מה שתרצה. כאן בפורום מדברים על מה שקשור בעבודה מהבית בלי קישורים לאתרים כלשהם. אלה הן הוראות הנהלת תפוז בכלל, ובמיוחד לפורום זה שכל הזמן מאוכלס במציעי עבודה שלא שואלים אם אנחנו מעוניינים או לא. אתה מוזמן להצטרף לשיחות ודיונים, אם תרצה. בלי פרסומת. מחקתי כבר שתי הודעות שלך, הודעה נוספת עם פרסום תיצור אצלך חסימה ולא הייתי רוצה לעשות זאת. אין כאן שום דבר אישי שלי, אלה הוראות. ערב טוב

שמח על תשובתך אבל

כאחד שחיפש עבודה בנרות במשך חודשים אני בטוח שכל חשיפה להזדמנות הינה ברכה לכל אחד שמחפש עבודה במיוחד מהבית. קשה לי לקבל את ההתפלספות הזו שזה פורום עבודה מהבית ולא פורום מחפשי עבודה מהבית. לא הצעתי פה למישהו לבוא ולעבוד אצלי או במשרד שאין לי. הצעתי למשתתפי "פורום עבודה מהבית" --- עבודה מהבית. מה פה לא תקין, מה פה לא הוגן, מה פה סותר את כותרת או שם הפורום????? פה בפירוש אני עונה לקריטריון שאת כתבת: "פה מדברים על מה שקשור בעבודה מהבית" בהמשך את כותבת " שהפורום כל הזמן מוצף במציעי עבודה שלא שואלים אותם אם אנחנו מעוניינים או לא" מצטער לומר לך: א. אם זה מעניין את משתתפי הפורום תשאירי לאינטליגנציה של משתתפי הפורום. אם זה לא מעניין אותם הרי הם לא יגיבו. ב. זה נשמע לי כבדיחה שבעידן של חיפושי עבודה נואשים , כאשר ישנם מובטלים נואשים שמוכנים לעבוד בכל עבודה בזויה - את מוחקת הצעת עבודה לגיטימית, חוקית, ושעונה לקריטריון - עבודה מהבית !!! אני בטוח שאין פה שום דבר אישי - אבל לדעתי במקרה זה הפעלת את גרזן הצינזורה בטעות והייתי רוצה לשמוע את דעת משתתפי הפורום. האם הצעה לגיטימית, חוקית, לעבודה מהבית - מקומה כן או לא בפורום זה. בברכה אורי אמיתי

missB

New member
שלום לאורי אמיתי

אני מבינה שתשובתה של מנהלת הפורום לא מספקת אותך ואתה רוצה לשמוע את הדברים גם ממשתתפי הפורום, אז להלן תשובתי. האם היית נכנס לבניין משרדים תופס מגפון ומתחיל להציע לעובדי המקום עבודה אצלך? כנראה שלא כי היה ברור לך שהם כבר עובדים. אז לידיעתך - אנשי הפורום הזה הינם אנשים עובדים!!! לכולנו יש עבודות שבמקרה הן עבודות מהבית. אנחנו לא מחפשים עבודה ולא זקוקים לסיוע בתחום הזה. אולי בפורום מובטלים יהיה להצעותיך ביקוש, לא כאן. מדי תקופה נכנסים לכאן אנשים כמוך שחושבים שהם מחזיקים בידם את הפתרון האולטימטיבי לכל בעיותינו. אף אחד לא טורח אפילו לבדוק אם יש לנו בכלל בעיות. אז כיוון שלא בדקת לפני שפרסמת אני יעדכן אותך שהנושא הזה של הצעת עבודות למיניהן כבר נדון פה פעמים רבות על ידי אנשי הפורום והוסכם על ידי כולם שזה לא המקום. כך שאביבה מייצגת נאמנה הן את הנהלת הפורומים והן את משתתפי הפורום עצמם. יום טוב לך.

relax

New member
התעלמת באלגנטיות מהעובדה

שפרסום עולה כסף נקודה! ואו, אפילו יצא לי חרוז...:)

למעלה