"אורי-בורי" בעכו העתיקה ../images/Emo20.gif
מסעדת "אורי בורי" בעכו העתיקה (רחבת המגדלור) ידועה בשמה הטוב ומומלצת באזור הצפון כמסעדת דגים ופרות ים מהטובות. החלטנו לבדוק... אני ובן זוגי סעדנו שם ביום חמישי האחרון ויצאנו שבעים אבל לא מהופנטים: היה נחמד אבל לא נפלנו מהכסא, מה שכן הפיל אותנו זה המחיר - 400 ש"ח לזוג לא כולל יין וטיפ
לקחנו את ארוחת "הטעימות" שלהם - נותנים לנו חצי מנה מכל מני מנות מובחרות שיש להם. כל פעם מוציאים עוד משהו עד שאנחנו אומרים ששבענו. אנחנו הבנו מהמלצר שזה 140 ש"ח לאדם לא כולל שתייה וקינוח, אבל מסתבר שזה בממוצע 140 ש"ח לאדם וככל שמזמינים יותר כך המחיר עולה... ואנחנו כישראלים "טובים" אמרנו - בשביל 140 ש"ח ננסה כמה שיותר חצאי מנות גם אחרי ששבענו. אז אכלנו עד שהתפוצצנו - וכך גם המחיר התפוצץ. בגלל האי הבנה שהמלצר יצר אצלנו החלטנו לקזז לו מהטיפ , הוא היה צריך להיות יותר ברור, לאמר שזה מחיר ממוצע והוא עולה ככל שנמשיך להזמין! המקום חביב ולא יותר, העיצוב ערבי אותנטי, אבל חסרה לי שם המוזיקה. לא היתה בכלל מוסיקת רקע. שמו אותנו בחדר לא מעשנים (לפי בקשתנו) ועד שראינו את המלצר כדי לקרוא לו יצאנו מדעתנו, התייבשנו המון כשרצינו אותו. אבל - פעם בחיים חייבים לנסות ....דיברו עליה כ"כ הרבה שהיינו חייבים! מה שכן - הקינוחים היו מעולים - סורבה עראק (כן כן והיה טעים מאוד) ואגס אפוי במעטפת בצק עלים ובמילוי מרציפאן עם גלידת קינמון. אהבתי גם שהקצפת היתה משמנת מתוקה אמיתית חלבית כמו בבית. וכמו שאמרתי 400 ש"ח לא כולל טיפ ויין לזוג. בקיצור - היה טעים ומשביע אבל לא יוצא דופן. באותה מידה נהננו במסעדות דגים אחרות פחות יוקרתיות.
מסעדת "אורי בורי" בעכו העתיקה (רחבת המגדלור) ידועה בשמה הטוב ומומלצת באזור הצפון כמסעדת דגים ופרות ים מהטובות. החלטנו לבדוק... אני ובן זוגי סעדנו שם ביום חמישי האחרון ויצאנו שבעים אבל לא מהופנטים: היה נחמד אבל לא נפלנו מהכסא, מה שכן הפיל אותנו זה המחיר - 400 ש"ח לזוג לא כולל יין וטיפ