אורי בנאי ברנאטו בר היום ב22:30 ! ! ! ! ! ! !

אורי בנאי ברנאטו בר היום ב22:30 ! ! ! ! ! ! !

אורי בנאי יופיע הערב ברנאטו בר ברחוב הרצל בראשל"צ. הכניסה לפאב תעלה הערב באופן חד פעמי כ10-20 שקל להופעה, מחיר סימלי. הולך להיות כייף :) גם מי שלא אוהב אותו הכי, שיבוא, זאת חוויה. תהיו מוכנים שאולי יהיו הרבה אנשים ולא יהיה מקום, תעשו חושבין. נתראה ברנאטו. סימבה.

הרשמים לאחר ההופעה של אורי בנאי.

הייתה הופעה ממש ממש טובה!!!! נמשכה בערך כשעה, שעה וקצת.. אחלה הופעה! אורי שר את השירים הידועים שלו "פרפרים לבנים", "הזמנה לחתונה" ו"חי בפלורנטין".. ועוד שירים ממש ממש טובים, הוא אחלה בנאדם! והייתה הופעה ממש אינטימית, ישבתי קרוב, עליתי עם עוד מישהי על הספה לרקוד כשהוא שר "הזמנה לחתונה"! חח .. היה כייףף .. וגם באמצע ההופעה הרמתי לכבודו לחיים עם צ'ייסר והוא קיבל צ'ייסר מהבר ועשה איתי לחיים.. חחח ... היה כייף :)

cobainos

New member
מגניב! רק תיקון קל

"חי בפלורנטין" זה של ניר פרידמן ולא של אורי בנאי.

NoWords

New member
זהו, תהיתי לגבי זה בהודעה שלו באמת...

יניב שמחה שנהנית ושמחה שהברזתי מזה. הוא פסדר, אבל הראנטו מקום פיצי מדי להופעות. לא שווה.

הופעה אינטימית ומלהיבה עם המשך ערב כיפי

והרנאטו נהיה בחודשים האחרונים אחד המקומות המדהימים בראשון אם לא הכי טוב שבינם.. ואני יכול להעיד על זה כי ביליתי המון בחודשים האחרונים והייתי גם הרבה ברנאטו, אוכלוסיה מצוינת, אחלה צוות מלצריות ברמנים ומטבח (סירושה במטבח :) ובעלים סבבה.. מקום כיפי מדהים, נוח ומרווח יחסית ובנוי יפה.. המוזיקה לא רועשת מדי, האוירה נחמדה ופשוט כייף...

כמה פעמים היית ברנאטו ?

בכמה פאבים היית בחיים שלך ? כמה פעמים היית בפאבים בחיים שלך? תני לי פאב שיותר כייף שם מהרנאטו, מבחינת צפיפות, מוזיקה לא גבוהה מדי, אווירה טובה, אוכלוסיה טובה, מחירים לא יקרים, ומגוון אפשרויות ישיבה (בר, ספות, שולחנות של 2, 4, 8, מרפסת וכו'), מוזיקה איכותית, יש ערבים מיוחדים כל השבוע עם מבצעים והפקות כמו "ערב פתוח".

cobainos

New member
הרנאטו מקום חביב

ומגישים שם סמואל אדאמס אז יש להם פלוס ענק אצלי וגם מוסיקה טובה ומלצריות סבבה (אני מכיר את הרוב) וסער המפנק במטבח אבללל המקום צפוף וקטן וכדי להגיע לקצוות שלו אתה מתחכך לא מעט באנשים וכיסאות ושולחנות אבל בקטנה, מקום חמים ונחמד בסה"כ. הופתעתי לטובה מהאיימיש אתמול. לא הייתי שם שנים ותמיד כשהייתי הוא היה ריק ומשעמם. אתמול היה כיף.

גמאני הופתעתי מהאיימיש שלשום !

זה היה הזוי, אבל אני מפרש את זה להצלחה של הרנאטו והבארסה, וגם לבוא החורף והקור בחוץ ואנשים רוצים לשבת בתוך מקום חמים והאיימיש עונה על הצרכים.

נכון! גמאני זכרתי ותהיתי כשהוא שר את זה..

אבל עדיין היה מאגניבב!!! עליתי על הספותת חח .. היינו קצת לא פיכחים בלשון המעטה :) והיה כייףףףף

למעלה