אורי, בעלי, מאושפז

אפרת12

New member
אורי, בעלי, מאושפז ../images/Emo4.gif

יש לו זיהום והתלבש עליו איזה חיידק לא ידוע. אשפזו אותו. לא מזמן הוא התקשר והודיע שהחום עלה עוד יותר. אני מודאגת נורא, ומחר בבוקר אני לא אוכל להיות איתו כי התפוצץ לנו הדוד (זמן טוב לדוד להתפוצץ - יום שישי בשתיים בצהרים), ואז אני אצטרך לעזוב שוב את סיון אחה"צ כדי להיות עם אורי. ובכלל היו לי כל כך הרבה תוכניות למחר - סופסוף התפנה לי זמן כי יש חופשת סמסטר והלחץ קצת פחת, וגם תכננו סופסוף ללכת שנינו לסרט ביחד מחר בערב - כל התוכניות יורדות לטמיון. וגם נראה לי ששוב (שוב
לא הגזמתי
) אבריז מהמפגש ביום שלישי. אני יודעת שהוא יחלים והכל יהיה בסדר - אבל זה לא גורם לי להרגיש טוב

אויש! איזה בעסה!

העיקר שאורי יחלים והכל יחזור לשיגרה. מרגיז שמתקלקלות לך תכניות בזו אחר זו אבל הבריאות היא החשובה ביותר.

מעיןבר

New member
אוי אוי אוי )-:

איפה הוא מאושפז? איזה מן זיהום? איפה? איך הוא מטופל?

אפרת12

New member
הוא מאושפז בקפלן

בא.א.ג. והזיהום בא לידי ביטוי בבצקות בפנים, שמאוד מטרידות את הרופאים. ציירו לו פסים על הפרצוף כדי שאפשר יהיה לעקוב אחרי ההתפתחות. נותנים לו אנטיביוטיקה דרך הוריד בינתיים במשך הערב החום הספיק לעלות לגבהים חדשים אבל הם גם הצליחו להוריד אותו לגמרי. אבל גם זה הבהיל אותם והם רוצים שהוא ייקח גם אופטלגין נוזלי באורח קבע כל 4 שעות, מה ששנינו מאוד לא אוהבים. אז בבוקר אני אקבל עדכון מה היה בחזית הזו.

galiaS

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo184.gif תרגישו טוב

כל כך מבאס. מקווה שהחידק יסתלק לו ואורי יגיע הביתה מהר מהר.

cookie1

New member
אוי ../images/Emo4.gif

קודם כל שירגיש טוב
ושיעבור לו כמה שיותר מהר. מבאס

lulyK

New member
מה זה, אפרת ../images/Emo10.gif

נשמע מסתורי, תעדכני בבקשה מהר מהר.

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif לכולכן על האיחולים

ואני אעדכן (מקוה שבבשורות טובות
)

boringvered

New member
החלמה מהירה מהירה

ותמיד דודים נוטים להתפוצץ בזמן הכי הכי לא טוב... אבל זו בעיה קטנה - קודם שאורי יבריא. ורד

אדר שלי

New member
הרבה בריאות לבעלך!../images/Emo57.gif

מחזיקה לו אצבעות. בטח לא נעים להיות מאושפז בימים אלה.

Arfilit

New member
אפרת - יש עדכונים?

מאחלת לכם החלמה מהירה (וגם דוד חסון - למרות שזה משני לבריאות).

אפרת12

New member
כן - הלילה עובר בלי חום

ובלי תרופות להורדת חום. אני מניחה שזה סימן טוב, והוא גם נשמע הרבה יותר טוב. אני מקוה שישחררו אותו מהר מהצפוי. ושוב תודה על ההשתתפות

למעלה