אורי בץ צופה גשם בסוכות+עיוות וואלה

אורי בץ צופה גשם בסוכות+עיוות וואלה

בחדשות וואלה הקצינו ועיוותו את דבריו של אורי בץ וזה ממש מקומם. אורי אמר שהחל מיום רביעי תחול ירידה בטמפ´ שתימשך בכל סוף השבוע לתוך סוכות ותחילת חול המועד. ב 850 מ"ב הטמפ´ תרד ל 13-12 מעלות וזה נמוך ב 7 מעלות מהממוצע לאמצע ספטמבר - בוואלה עיוותו את זה ותירגמו את דבריו כאילו גל קור עומד לנחות על ישראל בסוכות והגזימו באומרם שיירד גשם משמעותי בצפון ובמרכז. אורי אומר שיש אפשרות לגשמים קלים בין 19 ל 22 לספטמבר בצפון ובמרכז, במיוחד בבוקר, אי יציבות אטמוספירית גוברת ועננות מוגברת, אבל ממש מעצבן איך עיתונאים אוהבים לנפח ולהגזים =- להגיד גל קור עם גשמים של חורף? באמת - זה ממש אבל ממש לא מה שאורי אמר או התכוון ואחרי זה יחכו לו בפינה וכרגיל יאשימו אותו בניפוח. אבל אורי, ידיד, אתה כבר "חבסין" לביקורת, יישר כוח, אוהבים אותך. אם באמת יירד גשם בשישי-שבת אני כבר רואה את בועז לובש את חליפת הטוקסידו שלו ומצהיר לכולם שתחזיתו הצליחה כי הוא חזה כבר לפני חודש גשם בצפון ב 21 בספטמבר - אז מה אני אגיד לכם, ומה אגיד לך, בועז, אם זה באמת יהיה, אז שיחקת אותה, ואני מחכה לך "בפינה" לגבי "חורף סוער וגשום מעל לממוצע" ולגבי שלג משמעותי ב 15 לדצמבר בירושלים..

אורי בץ

New member
לערן וכל השאר תום קל ו..

ואתה צודק לגבי גל הקור זה מגוחך גל קור בספטמבר אבל הטמפ תהינה ב7-6 מ"צ מתחת לממוצע שזה בוודאי לא חם. לגבי תחזיות לגשם לא צריך להתפעל מניחוש אלא צריך לקבוע על במך מה.בסה"כ אם יש לך מודל טוב וחומר גולמי מצויין אז תקבל תוצאות טובות-אבל לנחש זה לא ! אגב היה לי קשה למצוא את הפורום צריך למצוא שיטה לשנות מיקום או שם או משהוא שיבליט את הפורום לגבי השירים שאתה כותב, למה אתה מורה ולא עוסק בכתיבה,לא חבל? מכל מקום התעבורה כאן יפה כל הכבוד

אסף עטר

New member
צום קל אורי

ואל דאגה , אנחנו כאן בפורומי מזג האוויר יודעים כמה קשים הם חייו של החזאי שלעיתים מסלפים את דבריו ומעוותים את תחזיותיו ויורדים עליו ללא שום צורך וללא כל הבנה אם רק הציבור הרחב גם היה מבין את זה.....

אורי בץ

New member
תגידו אתם בפורום

כולם חורזי חרוזים אבל אסף זה בסדר כידוע לך חוץ מרכבת הכל כבר עבר עלי

m70

New member
תירשמו זאת כתגובות להודעה בוואלה

זה מה שאני עשיתי.

m70

New member
../images/Emo46.gifוואו../images/Emo46.gifוואו../images/Emo46.gifוואו../images/Emo46.gif

אמנם רשמתי את התיקון,אבל איך לא,וואלה לא פירסמו אותו!!! את כל האחרים פירסמו. הייתי נותן שם למישהו בעיטה ומעיף אותו ישר לכוכבים.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifלכבוד גל הקור הורדתי את המעיל

ובקרו אוריד את התנור,צריך להתכונן.

אורי, אימצתי את משפט המחץ שלך:

"חוץ מרכבת, הכל כבר עבר עליי..." ואנחנו לא ניתן לרכבת לעבור עליך, אלא אתה תוביל את הרכבת, אתה תנווט אותה ואתה כבובן עליה ובראשה. יישר כוח, חזק ואמץ

אורי אני אוהב ללמד, חולם להיות חזאי

ביום מן הימים (עוד לא אבדה כליל תקוותי...) ועוסק בכתיבת שירים וברכות בכיף וכתחביב בשעות הפנאי. זה בא לי בקלות.

אסף עטר

New member
עזוב אותך מאיך עבר היום

השאלה הגדולה היא - האם קנית לי את הטרמומטר המזו....

a r i e l ariel

New member
לא כתבתי נכון

לא הייתי אמור ללכת אבל ב9:00 אבא שלי אמר לי לצאת לאוטו כי הוא נוסע לת"א. מצטער שלא יצא לי להגיד לך

אני אקנה לך, אבל תגיד סופית אם אתה

רוצה שאני אקנה או שמישהו אחר, שלא יווצר מצב ששניים יקנו לך, ומה הלחץ? תמתין קצת ובשפתך: תז**** בסבלנות

למעלה