דור הולך ונעלם טרם זמנו
זכור לי הסיפור ששיסל התערב איתו במכולת ושתה מבקבוק אלכוהול נקי
והיה כמובן המפיק של אריק אינשטיין והשופט המצחיק במציצים.
כל הכבוד שמצאת. אני לא הצלחתי וכן. אהבתי את קטע הסולו שבו שיסל מעקם את פיו... תודה !יותר מצחיק לראות גם וגם עצוב
תגדירי בדיוק לאיזה פוסט את התכוונת?מישהו הצליח למצוא את הפוסט המקורי? מנוע החיפוש של תפוז לא ממש מצא משהו בכיוון
לסיפור שאורי סיפר על שיסל, מתייחסת לפוסט שפותח את השרשורתגדירי בדיוק לאיזה פוסט את התכוונת?
אה... אולי רון יודע. כשאורי ניהל כאן את הפורום, כמעט ולא התארחתי פהלסיפור שאורי סיפר על שיסל, מתייחסת לפוסט שפותח את השרשור
חיפשתי - כל הארכיון לא זמין מאז השנוי שעבר על הפורטל - אולי לפנות לתמיכה של האתר.מישהו הצליח למצוא את הפוסט המקורי? מנוע החיפוש של תפוז לא ממש מצא משהו בכיוון
הפעלתי את גוגל בטורים גבוהים - לא מכיר הודעה של אורי גפני שבה הוא מזכיר את צבי שיסל. חיפשתי גם אלכוהול, יש אבל לא עם שיסל. חיפשתי מכולת, גם אין עם שיסל.מישהו הצליח למצוא את הפוסט המקורי? מנוע החיפוש של תפוז לא ממש מצא משהו בכיוון
יש לי איזה זכרון עמום של מכולת+אלכהולהפעלתי את גוגל בטורים גבוהים - לא מכיר הודעה של אורי גפני שבה הוא מזכיר את צבי שיסל. חיפשתי גם אלכוהול, יש אבל לא עם שיסל. חיפשתי מכולת, גם אין עם שיסל.
לא יודע אם זו מיומנות מיוחדת.מיומנות שנראה לי שאשמח לרכוש
יש הרבה, וכל הזמן נוספים עוד ועוד. בעיה.
כולם ז"ל
בחלק מהמקרים זו דרכו של עולם, בחלק בעיה.יש הרבה, וכל הזמן נוספים עוד ועוד. בעיה.
רגע. ונניח שזה יקרה אחרי איזה אלצהיימר שנמרח על פני שנה ומחצה. האם זה עדיף על משהו "מהיר" יותר?בחלק מהמקרים זו דרכו של עולם, בחלק בעיה.
ו"בַּסּוֹף כּוּלָּם נָמוּתוּ"(קובי ניב), השאלה איך תהיה הדרך לשם.
אין ספק שיש מקרים שעדיף למות צעיר יותר מאשר קשיש וחולה ולכן כתבתי שהשאלה איך תהיה הדרך לשם.רגע. ונניח שזה יקרה אחרי איזה אלצהיימר שנמרח על פני שנה ומחצה. האם זה עדיף על משהו "מהיר" יותר?
למה כולם? בדקתי בויקיפדיה ואורי זוהר עוד בחיים.
כולם ז"ל
חי ובועט*, עוד רגע בן 86.למה כולם? בדקתי בויקיפדיה ואורי זוהר עוד בחיים.
בדקתי כי באמת אני כבר לא עוקב ולפעמים אני חושב שמישהו שנפטר עוד חי, וההפך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.