אורי היקר.....

damnuso

New member
אורי היקר.....

דבר ראשון תשתדל לא להתנשא עלי כשאתה פונה אלי.. דבר שני האם זה נראה לך הגיוני שבשבוע האחרון יותר מ10 שרשורים ויותר מ90 הודעות על "הערבי זירה" המהוללים של רענן טל וכל החברה'לך מסביב... דבר שני אני לא מצפה מבזיון כמו שפה לנושאים מעניינים מכיון שהפיצול של הפורום לא היה רעיון כזה חכם... אההה ועוד משהו הצחקת אותי ממש לגבי הודעות ש"אתה פוסח עליהם" כי בתור תפקידך כמנהל אתה אמור לא לפסוח עליהם ואכן זה מה שאתה עושה לגבי כל מיני הודעות שלא מוצאות חן בעיניך ואתה כנראה יודע על מה מדובר .... כי אני לא סתם אומר דברים אז בבקשה תחסוך ממני את נאום הדמוקרטיה שלך ותתחיל לתפעל את הפורום לפני שסופו יהיה כמו הפורום בוואלה...

Pyongwon

New member
התנשאות. לא נחמד.

בדרך כלל נפטר לא יפה. דעתי, כמובן... ג'ס.

DAMNUSO,

אינני מבין אותך,התלוננת על כך שיש בפורום יותר מידי מסרים על תחרויות של "הזירה" ו"הליגה המקצוענית",הסברתי לך כי אם מסר זה או אחר אינו מעניין אותך,כל שעליך לעשות הוא לפסוח עליו ולבחור בנושא המעניין אותך,כמו כן הצעתי לך לכתוב נושא או לשאול שאלה המעניינת אותך וכי תקבל תגובה.מנין הסקת את המסקנה כי אני "מתנשא"??,מימי לא התנשאתי ואיני מתיימר לעשות כן. כפי שציינתי,פורום זה הינו דמוקרטי לחולוטין וכל הקשור בנושא אומנויות לחימה בזירה ייאמר וייכתב פה כולל תחרויות,שוב, אותך אולי זה לא מעניין אך רבים אחרים כן מתענייינים ומגיעים לתחרויות. אני אישית אינני פוסח על הודעות משתי סיבות עיקריות: 1.מעניין אותי כל נושא אומנויות הלחימה בזירה וישנם דברים חדשים אותם אני לומד בפורום זה כמו הנושא של ה-FREE FIGHT,שהוא נושא די חדש בשבילי. 2.בתור מנהל הפורום,מתפקידי לעבור על ההודעות והמסרים,להגיב, לענות על שאלות,ולדאוג כי השפה בפורום תהיה "נקייה" ומכובדת. אינני יודע מה סופו של הפורום ב"וואלה",או בכל פורום אחר,אותי מעניין הפורום הזה שאני אחראי לו ביחד עם יניב פישר,ואנו תמיד נפעל לתפעולו של הפורום לשביעות רצונם של הגולשים בו. בנוסף,אם לדעתך קיים פה "בזיון" כפי שכתבת במסר שלך,מדוע הינך משתתף בפורום,ואם היתה לך התנגדות לפיצול הפורום מדוע לא התנגדת בזמנו? אם עולים בראשך רעיונות או אם יש לך אי אלו טענות,בקשות וכו' לגבי הפורום אבקשך להעביר אותן אלי במסר האישי. שלך בפורום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
WOW

עד כמה גישה שלילית יכולה להיות כה חמורה. אורי מעולם לא התנשא מול אף אחד לא בפורום ולא ב'מציאות'. עד כאן אני לא מבין מה התלונה שלך. דבר שני, אני לא רוצה להתערב "בעניינך האישי עם אורי" אבל אם יש "90 הודעות על ערבי הזירה המהוללים של רענן" זה לא הופך את אורי אשם שיש פחות על הליגה המקצוענית למשל. אורי מנהל הפורום, ותפקידו כמנהל הפורום: 1. לעשות סדר ושקט בפורום.
2. להקנות מידע לאחרים בנושאים מסוימים מנסיונו האישי.
3. לעזור לחברי הפורום בתשובות לשאלותם.
הפורום הזה נועד לכולם וכל מי שחושב שהוא צריך להתעלם מהודעה כזו או אחרת יכול ללא בעיה. גם אורי שהוא מנהל הפורום לא חייב להגיב לכל ההודעות הרי זה לא תפקידו. חג שמח.

joker89

New member
נו באמת...

הפרובוקציות חסרות הבסיס האלו לא תורמות לשום דבר... אני גם רואה הרבה פרסום לזירה וגם למה שיהייה באושיסקין...ראיתי ..בסדר. זה לא אומר שמבטלים דברים אחרים.. בנוסף אני רוצה להגיף שגם הפורום לא היה מעניין אם לא היו חילוקי דעות. זה בסדר ונורמלי..רק שלא יעבור את גבול הטעם הטוב,ושיהייה כוחות,שלא יווצר מצב שכולם מתנפלים על מישהו,לא לפסול אנשים ובהחלט אפשר להעביר ביקורות בונות...

damnuso

New member
אכן כל מה שאמרתי....

לא היה אלא למטרת ביקורת בונה כדי שהפורום הזה לא יהיה מקובע על פירסומי קרבות... לגבי העדפות של ליגה אחת על השניה אין לי חלק בזה וזה לא מענייין אותי כי אני לא שייך לשום ליגה.... אין לי משהו אישי נגד אורי כי אני ממש לא מכיר אותו.. אם אנשים לא יכולים לקבל בקורות ולעשות המולה כאילו פגעתי במישהו אישית אז שיבושם להם.. אני משתתף בפורום שיש לי דברים לחלוק עם הפורום (שאין הרבה) ולגבי זה מעליי נראה שבזמן האחרון כן מבוטלים נושאים אחרים ולא עונים לחלק מההודעות לעומת ההודעות על הקרבות.. אז שיהיה לכם חג שמח ותלמדו לקבל ביקורות זה יעיל בחיים תסמכו עליי

DAMNUSO ,

אם נתקלת בשאלה כלשהי שלא קיבלה מענה,אשמח לשמוע מה השאלה ואם יש ביכולתי לענות עליה,האמן לי כי אעשה כן.תמיד אשמח לקבל ביקורת בונה,ואינני מנסה לעשות המולה כאילו נפגעתי,כל שאני מנסה לעשות זה להעמיד דברים על דיוקם ולהשיב סדר על כנו.זו למעשה הסיבה כי עניתי למסר שלך מכיון שנשמעת לא מרוצה ולכן הצעתי לך לכתוב על נושא כלשהו בפורום הקשור לנושא אומנויות הלחימה בזירה,ונשמח לענות לך,והצעתי עדיין עומדת בעינה.מקווה שירדת לסוף דעתי,ושתהיה שותף פעיל בפורום גם להבא. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

eladי

New member
damnuso - לכל דבר יש דרך

"ביקורת בונה" היא לא רק תוכן ההערות שאתה כותב (נכונות או לאו), אלא גם צורת הכתיבה. מההודעות שלך אני לא קיבלתי תחושה של ביקורת בונה, אלא מטח של קיטונות וטענות על אופי ניהול הפורום והתכנים בו. בטוחני שאם תנסח את זה בצורה פחות אגרסיבית, תוכל להעביר את הטענות שלך יותר ביעילות. רצוי שלא לצאת בהתרסה כנגד אדם שעושה את מלאכת הניהול בהתנדבות . אני מניח שהשרשורים על "הזירה" פורחים כי זה מה שמעניין את הכותבים בפורום (במיוחד לאור הקרבה של הארוע המיועד). עוד לדעתי, אני לא מרגיש שזה דוחק הצידה דיונים אחרים... תסתכל מסביב ותראה שיש שרשורים על דברים טכניים, טיפים, בטיחות ושאר ירקות שלא קשורות ל"זירה" ורענן טל. לדעתי אורי ענה לך באמת בסבלנות (מנהל אחר לא היה טורח - אלא מוחק מבלי להתייחס), ולפחות את הקרדיט על כך אתה יכול לתת לו. אם אתה מרגיש שצריך להכניס פה דיונים מסוגים שונים - אתה מוזמן לפתוח שרשורים לפי ראות עינך... זה יתרום לפורום הרבה יותר מאשר כתיבת הודעות נזעמות לאורי צבי. סופ"ש נעים !

damnuso

New member
אנשים טובים

אורי יכול להיות שמדברי הובן או מצורת הכתיבה הובן שאני שופך טענות ובלה בלה בלה אבל באמת אם הבנת ככה אז מתנצל יוכל להיות שהגזמתי קצת .. דבר שני לא התכוונתי אליך כאשר אמרתי שעושים המולה כי חושבים שפגעו במישהו אלא לכלל הציבור בפורום.. ואכן אני באמת מעריך את עבודת פה שכן זה בהתנדבות לרגע לא באתי בטענות על חוסר התפקוד אלא רק שתיהיה עירני יותר שהמקום לא יהפוך לזירה פרסומית של ליגה זו או אחרת ...

DAMNUSO ,

אני שמח כי הכל בסדר כעת,ולאחר שהבנו איש את רעהו,נוכל ליהנות מהפורום,תודה לך על כי ניסית להעיר לתשומת ליבי את כל נושא הפרסום,אני מעריך אנשים כמוך אשר מביאים דברים לתשומת ליבי על מנת לשפר את הפורום,יישר כוח והמשך להשתתף בפורום זה.תרגיש חופשי לפנות אלי בכל עת שתרצה. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

garey

New member
damnuso ידידי היקר טעות בידך

טעות גדולה בידך בהקשר לאורי צבי ,אני לא משוייך לזירה אלה לאגרוף תאילנדי, במקרה אורי צבי ידיד יקר איש מסוגנן כראוי ללא קלוקלת, לאדם זה או אחר ,תמיד עונה בצורה ישירה וגם חברית, ואלה אדם ,אני לא מליץ יושר של אורי צבי ,הלוואי שהרבה שכמותו בארצנו, לעינין הבא בזמן שיש שתי תחרויות גדולות ומתוסקרות ציבור אומניות הלחימה בענף ובפורומים מחויב לקבל את כל המידע על ההפקות בתקופה זו. להחליט לאן הוא רוצה להגיע ולדעת את התוכניות, יש עוד דרכי פירסום נכון, אבל זה כולל גם את כל פורומים באומניות לחימה , האמן לי לאחר הארועים ידברו על ערבי הקרבות ולאט לאט יחזרו כולם לשיגרה, עד להפקות הבאות ,זה מה שיש צריך להשלים עם זה נכון להשבוע , תודה ג'רי מזרחי

joker89

New member
עוד פעם כולם על אחד..

אף אדם לא תומך ביחיד..לא דעה אולי זה נקודה למחשבה

המשפט הנכון לומר הוא,

עוד פעם כולם בשביל אחד!! בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה