אורי ויום הכיפורים...

joy24

New member
אורי ויום הכיפורים...

היום בצהרים אבא בא לקחת את אורי מהגן ויחד הם הלכו לבית החדש של אבא, אורי נורא שמח לראות את אבא כי הוא כבר נורא מתגעגע אליו. כשאורי שאל את אבא למה הוא לא היה במסיבה שהיתה אצל סבא יוסף ,הוא סיפר לו גם איך נשפך לו כל הדבש על החולצה ואמא נורא כעסה. אבא אמר לו שאמא בטח לא התכוונה והוא גם הסביר לו שהוא היה עסוק נורא ובגלל זה לא בא למסיבה ,אבל אמר שאם אורי רוצה הוא יכול לבוא עם אבא לבקר אצל סבא יהודה ולראות איך הוא בונה סוכה. אבא שאל את אורי אם הוא למד בגן מה זה חג סוכות ,אז אורי אמר שלא אבל שהם למדו שעכשיו זה הזמן שכולם מבקשים סליחה ואז כולם נהיים חברים טובים לתמיד, אז אבא צחק ואמר שזה נכון מאד ,אבל כשאורי שאל את אבא למה הוא ואמא לא מבקשים סליחה זה מזו וחוזרים להיות חברים טובים, אבא רק אמר לו להיות ילד טוב ולגמור את הסנדביץ שלו, אז אורי עשה מה שאבא אמר כי הוא הרי הבטיח להיות ילד טוב. אורי שיחק כל אחה"צ בצעצועים החדשים שאבא קנה לו, ,אבא קונה לו בזמן האחרון הרבה מאד צעצועים ואורי נורא שמח בהם אבל בערב כשאבא החזיר את אורי הביתה,אורי כבר לא שמח , הוא היה עצוב נורא שאבא צריך ללכת. אמא ואבא הסבירו לו שהם לא מסתדרים וזה כמו שחברים טובים פשוט כבר לא אוהבים לשחק אחד עם השני יותר, ורוצים קצת לשחק עם חברים אחרים. אבל אורי לא הבין,וחשב שהוא אף פעם לא היה רוצה לשחק עם מישהו אחר חוץ מיואבי, החבר שלו בגן. אמא חיכתה לאורי בבית ונורא שמחה לראות אותו אז היא חיבקה אותו חזק נורא, בכלל אורי חשב שאמא מחבקת מאד חזק בזמן האחרון והיא לא שמה לב שהיא קצת מוחצת אותו,וזה בטח בגלל שהיא נותנת לו גם את החיבוקים של אבא. ~ ~ ~ ~ ~ שוב הגיע הלילה, אפילו הקוביות והנדנדות בגן ישנים כבר עכשיו, ואורי שוכב במיטתו מביט אל הכוכבים שאמא הדביקה לו על התקרה, הוא מדבר בשקט בשקט עם הרובוטריק שלו שאמא לא תשמע, בזמן האחרון אמא כל הזמן מבקרת בחדר של אורי, אורי חושב שאמא כבר כל כך גדולה שהיא לא צריכה לישון, כי אחרת למה היא כל הזמן מסתובבת בבית ? אורי תמיד עוצם עיניים כשהוא שומע את אמא מגיעה, כי הוא הבטיח להיות ילד טוב והוא לא רוצה שהיא תכעס עליו שהוא לא מצליח להירדם. אתמול בלילה ,אורי הסביר לרובוטריק שלו למה אמא פתאום באה לבקר אותם כל כך הרבה בלילה, "אתה מבין," הוא אמר לו.."אף אחד לא אוהב לישון לבד בלילה, אפילו אני ישן כל הזמן אתך..ובטח אמא רוצה לבוא לישון איתנו אבל היא קצת מתביישת, כמו שהתביישתי להחזיק לשרוני את היד במגלשה ....חוצמזה אפילו ששאלתי אותה אם היא רוצה לבוא לישון איתנו היא רק חיבקה אותי ולא ענתה..." אורי אמר לרובוטריק שלו, שאולי כדאי שמחר הם יספרו לאמא מה שאורי למד בגן, אולי אם הם יגלו לה שהיא רק צריכה לבקש מאבא סליחה וככה הם יחזרו להיות חברים טובים ויעשו שולם,אז הוא אולי היא לא תצטרך לישון לבד....כמו שאתמול אורי רב עם יואבי בגן כי הוא לא רצה לתת לו לשחק במשאית ואחרי שהם היו קצת ברוגז הגננת רותי לקחה אותם לצד ואמרה שעכשיו הם צריכים לבקש סליחה ולעשות שולם לעולם...כי חברים טובים אוהבים גם כשהם רבים,ואז אורי שאל את הגננת איך זה שאבא ואמא אמרו לו שהם עדיין חברים טובים אפילו אם כבר לא אוהבים וכל הזמן רבים, הרובוטריק הביט באורי עיניים שואלות וחיכה לתשובה..אבל אורי אמר שאז בדיוק יעלי נפלה מהנדנדה אז הגננת הלכה לראות מה קרה לה...ואחרי זה הוא כבר שכח לשאול אותה. אורי היה נורא עצוב, ואמר לרובוטריק שלו שמה שהגננת אמרה שאם אנחנו ילדים טובים אז ההורים שלנו שמחים זה בכלל לא נכון, כי גם כשהוא היה כל כך ילד טוב..אמא בכל זאת עצובה..והוא ממש לא התכוון שישפך לו הדבש..הוא רק רצה לטעום קצת..והוא גם אמר שהוא אף פעם לא יעשה את זה עוד פעם.. אם תרשו לי, מוקדש לאביאל joy

avielss

New member
תודה JOY ../images/Emo23.gif

תמיד קיווינו כמו אורי שאולי יום אחד ההורים יבקשו סליחה ישלימו יחזרו להיות ביחד מסתבר שזה לא ממש עובד לצערי

תם-תם

New member
אביאל,

אם יורשה לי לשאול, בן כמה היית כשההורים שלך נפרדו?

avielss

New member
הייי מיכל

זה היה אמור להיות הפתעה האמת היא שהיום סידרו לי את האינטרנט בעבודה..(הם עוד יצטערו על זה...פחחחח) כן אבל זה היה חלק מהתכנון

למעלה