אורי וריקרדו רק שתדעו :)

אורי וריקרדו רק שתדעו :)

אפילו שהייתי חולה ראיתי את הפרקים ומה זה נהניתי.... אני ממש אוהבת את אורי הוא כזה חתיך ויפה וכועס כל הזמן. גור מורד אתה עם משקפיים גם באמת או רק לדמות?? רק מסקרנות כי זה יפה נורא בעיני אתה האיש שלי בסדרה יותר טוב מתומר השחצן ואיתי השפוט. וגם ריקרדו כוסון אמיתי - יונתן ככה אתה באמת מסתרק? אוהבת מאד. בכלל לאהבנתי איך חיברו למור שהיא כזאת גבוהה ( יותר מאבא שלה) את תומר שהוא גמד לידה? זה לא אמין בכלל....אצלנו בכיתה זה לא היה עובד. יאללה כתבתי מליון כי הרבה זמן לא הייתי פה... מחכה לפרק של היום מאד מאד אורי וריקרדו הגברים שלי מתה עליכם.

חחחח תודה...

חחח אל תשכחי שזאת רק סדרה.. חחח באמת שכולם ממש נחמדים.. ואדם הירש זה שמשחק את תומר.. בכלל לא שחצן במציאות.. והתסרוקת בערך.. היא די היתה רעיון שלי.. אבל רוב הזמן אני לא הולך ככה רגיל...

Masha4ka

New member
היי יונתן...

ראיתי אותך בבכורה ואתה נראה ממש חמודד! אני אחת הלא קשורים שהיו שם...

Masha4ka

New member
../images/Emo2.gif

אבל רציני אתה ממש חמוד... אם הייתי אמיצה הייתי הולכת לדבר איתך ועם אדם... אבל גם להסתכל מהצד זה נחמד... מאוד.

שני ממן

New member
מה?!?!...גור???

חחח אני לומדת איתו! הוא ממש נחמד...והוא עם משקפיים גם במציאות

תודה לך!

הכי עושה טוב על הלב לשמוע צופה מרוצה! יש לי משקפיים גם ביומיום... אבל אני מעדיף בלי... יש לי סצנת פנטזיה אחת בכל הסדרה שאני בלי, חשובה לי דעת הצופה! השחקנים לוהקו בהתאם לכשרון ולא רק בהתאם ללוק. דברי איתי!

למעלה