אורי, יניב... "הזירה"

Be Real

New member
אורי, יניב... "הזירה"

כמה שאלות: 1. מה התאריך המדוייק של "הזירה"? 2. האם "הזירה" הקרובה גם תשודר בערוץ הספורט? 3. האם גם "הזירה" הבאה תתקיים באולם אביב ברעננה או אולי באולם אחר? 4. כבר ידוע על כמה קרבות איגרוף יהיו?

Be Real

New member
5. - השאלה הכי חשובה.

5. לפי מה שהבנתי, רז מדמון, אלעד שמואל וכל התותחים האחרים יהיו ב"זירה" הבאה. אבל חבל שמעמדו של מאור עליה בזירה צריך להתנדנד רק בגלל שאין לו יריבים באיגרוף תאילנדי. אז פעם אחת לא הייתה לו ברירה והוא היה צריך להתמודד מול אלעד שמואל באיגרוף רגיל (וראו את הפערים), והפעם יכול להיות שב"זירה" הקרובה הוא לא ישתתף בכלל כיוון שאין לו יריבים באיגרוף תאילנדי. מאור עליה זה אחד הדברים היותר טובים שיש לזירה להציע באיגרוף התאילנדי. איך יכול לקרות מצב כזה ???

RoyceGracie

New member
למה אתה חושב שמאור ישתתף אחרי

הריבים שהולכים בין הליגה לרענן ? אני בספק אם זה יקרה בזמן הקרוב...

Be Real

New member
ידוע לי על מה מדובר

אבל לא צריך לערב לוחם כ"כ טוב כמו מאור באף ריב. ובטח שלא בתחרויות. הרי כל זה שטויות, הם שכחו שהם אנשים מבוגרים? אם מאור לא ישתתף בתחרות הקרובה ההפסד כולו למארגני הזירה כולה. בתכל'ס, שורה תחתונה... אם מאור ישתתף הרמה שם תעלה. אין שום סיבה לאי שיתופו.

The Indian

New member
לפי דעתי "הזירה" תהיה טובה בכל מקרה

עם או בלי מאור עליה, ולדעתי יש מתחרים הרבה יותר טובים ממנו ולא צריך לדבר עליו כמו על איזה אליל כי הוא פשוט לא!

Be Real

New member
שטויות...

לא קשור אליל, ולא קשור לזה שיש מתחרים טובים ממנו... עצם העובדה שיש סכסוך מסוים ואז ילד כשרוני כמו מאור לא יוכל להשתתף בגלל שאין לו מתחרים או בגלל סכסוך - מאוד חבל. (ובאמת אין לי כלום איתו אני לא מכיר אותו אישית אפילו)

The Indian

New member
צודק אחי

תמיד חבל לאבד מתחרה לא משנה מי אבל אם הסכסוך היה כזה דומיננטי אז איך זה שהוא התחרה בפעם האחרונה? אם הוא התחרה אז, אז לדעתי הסכסוך לא משפיע על זה. וחוץ מזה, יש עוד איזה חודש עד לזירה ומי יודע אולי הוא כן יתחרה בסוף...

Be Real

New member
נכון מאד

אף פעם לא טוב לאבד מתחרה ובמיוחד לא בסכסוכים מיותרים. אני לא אמרתי שמאור לא יתחרה אני אמרתי שהמעמד שלו בזירה מתנדנד וזה לא בשליטתו וחבל. מבחינתו זהו פורס מז'ור. א. הסכסוכים בין 2 הצדדים. ב. אין מי שיעלה מולו לתאילנדי

RoyceGracie

New member
זה לא מאור מחליט, זה המאמן שלו

והמאמן שלו בליגה המקצוענית

Be Real

New member
זאב, זאת בדיוק הנקודה !

שהמאמנים בכאסח והילד מפסיד.

The Indian

New member
אני יודע שזה ישמע דפוק

אבל אני לא מבין על מה הסיכסוך בכלל ואני יודע שכולם יודעים אבל אף פעם לא יצא לי לחקור על מה הסיכסוך אז מישהו יכול בבשקה להסביר לי איך זה התחיל? תודה

Be Real

New member
...

גם אני לא יודע על מה הסכסוך וזה גם לא מעניין אותי יש סכסוך ומבחינתי זה "ענינים של אחרים" ואני לא נכנס לזה. חבל שמהסכסוך הזה יוצאים מפסידים

תשובות....../images/Emo9.gif

1. ערב קרבות הבא של הזירה הוא בתאריך 21.5.2005 2. אכן אלעד שמואל, רז מדמון,עידן כהן, ואפילו מגיע גסטון גרסייה (חניך של רותם דון) מחו"ל להתחרות בערב... מי שזוכר אותו הוא עזב לחו"ל ופתח שם שלוחה של הדון ג'ים. - ולפי הרשימה שמתהווה אצלי יהיו עוודדד פרצופים חדשים ומענינים.... 3. הזירה שלנו פתוחה לכל מי שרוצה להתחרות, אם זה מאור עליה או כל אחד אחר, כל עוד ילכו תחת החוקים והכללים של "הזירה". יניב

נכון לעכשיו,

תאריך האירוע:21 במאי 2005 התכנית תשודר אי"ה בערוץ הספורט האירוע יתקיים כרגיל באולם "אביב",רעננה עדיין לא נסגרה רשימת הקרבות

למעלה