אורי לוי וחברים

אורי לוי וחברים

מכמני אולימפיאדה שקיבלתי במייל: טקס פתיחה: "הגרמנים נחלשו מאז התפרק האיחוד עם מזרח גרמניה" - אורי לוי מצליח לבלבל את הצופים בטקס הפתיחה "הנה ברזיל... עם נבחרת ברזיל בכדורגל" - אורי לוי שוכח שנבחרת ברזיל לא עלתה לאולימפיאדה "מדינה קטנה באפריקה עם 160,000 תושבים" - אורי לוי שוכח שבחוף השנהב יש 16 מיליון תושבים "ככל הנראה יש כאן קהל רב מיוון" - יעל ארד בטקס הפתיחה ביוון ג'ודו: "האולם מלא עד אפס מקום למרות שיש כמה כסאות פנויים" - אורי לוי וכל מלה מיותרת "אריק משחק מאוד סטטי, חוץ מהפעמים שהוא זז" - יעל ארד מסבירה מדוע ג'ודו הוא ספורט מסובך "עכשיו נשארו רק שתי דקות עד לסיום הקרב, אפילו פחות, שתי דקות וחצי" - אורי לוי בגמר קרב הג'ודו לנשים עד 48 ק"ג "אריק זאבי רוצה מדליית זהב, גם ההולנדי" - אורי לוי משדר את גמר התנחומים בו אפשר לזכות רק במדליית ארד שחיה: "ורד חמישית עם אפשרות פריצה למקום שני" - משה גרטל רגע לפני שבורוכובסקי מסיימת אחרונה במקצה שלה "זו לא הפעם הראשונה שנקרע לה הגומי" - מיקי חליקה חולק חוויות עם הצופים בקשר לורד בורוכובסקי "לסנגלי יש את הגופה הכי יפה שראיתי" - משה גרטל מתלהב "חשבתי שנדבר על גופות שנגיע לבנות" - יואב ברוק מנסה להרגיע "מלאדן טפאבצ'ביץ' מסרביה הרצגובינה" - משה גרטל ממציא מדינה "למעשה שחיתי 400 מעורב" - מיקי חליקה עונה למשה גרטל שפנה אליו כשחיין של 200 מטר מעורב כדורסל: "הקומישינר הוא.." - דני דבורין ממציא כינוי חדש למשקיף במשחק ביו איטליה לספרד "יש לנו עד עכשיו טורניר ענק, גם משחקים שלא היו גדולים מבחינת הרמה סיפקו הרבה רמה" - אלי סהר בסיכום אופייני התעמלות : "זהו אחיו התאום של פול האם. מעניין, הם באותו גיל" - דני לבנשטיין ממשיך "כנראה אני פשוט לא מבין בהתעמלות" - דני לבנשטיין מסכם את המצב כללי: "במהלך התחרות שמעתי מישהו מדבר מאחורי בעברית וזה קצת הפריע לי" - אלכס דנילוב מתרץ את אי ההעפלה מהמוקדמות בכך שעוד לא התאקלם בארץ " זו היתה בעיטה חזקה מאד" - זוהיר בהלול שומר על הרפרטואר שלו ממשחק כדוריד בין רוסיה לסלובניה " הכדור פוגע בידיים של הרוסות" - השדר ממגרש הכדורעף " הספורט הוא המקום היחידי בו לבנים מעריצים שחורים" - שמעון פרס בטאקט אופייני " אם הוא נוגע במכשול מורידים לו נקודות שליליות" - אורי לוי בשידור רכיבה על סוסים

giba70

New member
שמעתי כמה מהפנינים הללו

לגבי התאומים האם המתעמלים, הקשבתי והיה די ברור שהוא אמר את זה בהומור. לגבי אריק זאבי וההולנדי, ראיתי את הקרב ולא זכור לי משהו כזה. נדמה לי שהוא אמר שאריק היה רוצה מדליית זהב וגם ההולנדי. אבל כן, היו הרבה קטעים, בעיקר עם משה גרטל. גם כאשר ראיתי משחקי כדורסל ודני דבורין שידר בלי פרשן הוא היה די מצחיק, ולא היה מי שיתקן את הטעויות. חבל ששדר כזה ותיק לא מברר שמות של שחקנים.

דלזאגי

New member
אורי לוי משדר אתלטיקה

אה... וכעת... אה... (אין תקציב בערוץ לקורס שדרים בסיסי? הוא מטריף אותי עם האה... לפני כל מילה) ובכן אה... כעת ריצת הגמר במאה כפול ארבע מטר... ואני חשבתי שקטגוריית המאה כפול ארבע מטר שמורה לאולימפיאדת הקשישים, וכל בית אבות יכול להביא מאה חבר'ה שיתחרו.

ואני שמעתי את הפנינה

על חוף השנהב. זה היה בטקס הפתיחה, והרבה אנשים בסלון, ככה שבהתחלה הנחתי שאולי לא שמעתי טוב. שאלתי את הבוגרים מביניהם אם גם הם שמעו שהוא אומר "מדינה קטנה" וכל היס מנים טענו ש"בטח שאמר, באמת מדינה קטנה". עכשיו, מהיכרותי עם המדינה (באטלס ובמציאות - נציג המחתרת הבאסקית במדינה מכין אחלה פנקייקים), ידוע לי שמדובר אמנם במדינה שכולם די כהים בה, אבל קטנה היא לא. וזה די הרס לי את הטקס, כי מאותו רגע לא האמנתי למילה שאמרו שם. באיזשהו שלב תהיתי אם זה באמת באתונה. ותודה לשלי שהסבירה לי משהו על דשא, ובגלל זה הגעתי הלום.

להעמיד דברים על דיוקם

בורוכובסקי סיימה ראשונה! (אני ראיתי את המקצה) פשוט הזמן שלה לא הספיק לחצי הגמר (זה היה המקצה בו היא שחתה ללא משקפי השחיה).

giba70

New member
אבל נדמה לי שהיא התחרתה

ביותר ממשחה אחד, אז כנראה זה היה בשני. אם אני זוכר טוב, המשחה בלי המשקפיים לא היה הראשון שלה באולימפיאדה. וכמובן, אומרים משחה ולא מקצה (של ריצה). ניתן לך הזדמנות למקצה שיפורים...

לא כדאי לך לתת לי,

אני אפסול בזינוק. בכל מקרה גם משקפי השחיה (גרטל התעקש שככה קוראים לזה) וגם אמרת השפר היו במשחה השני שלה (400 מעורב), המשחה הראשון היה פרפר שם היא הגיעה אחרונה.

אטיוד5

Active member
הכי שבר אותי ...

השדר שתאר את תחרות הקאיאקים. "שמאל, ימין, שמאל, ימין, שמאל, ימין , שמאל, ימין, שמאל, ימין, שמאל, ימין, שמאל, ימין, שמאל, ימין, שמאל, ימין" מה שנקרא שידור stroke by stroke. לפעמים הוא גם הוסיף "הופ, הופ, הופ, הופ" לגיוון.

shellyland

New member
תחרות הקאיאקים

היא אחד הדברים הכי יפים שיש. השלווה המיימית הזאת, שמופרת בבת אחת עם השפיצים האלה שמפלחים את המים ואחרי מספר שניות נרגעים מחדש. הכי אהבתי אחר כך, כשצילמו את המתחרים נחים על הרציפים.

Mנטה

New member
זה היה גדול ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מוּסקט

New member
זה הזכיר לי

את הבדיחה הזו:
Yeshiva University decides to field a rowing team. Unfortunately, they lose race after race. Even though they practice and practice for hours every day, they never manage to come in any better than dead last. Finally, the team decides to send Morris Fishbein, its captain, to spy on Harvard, the perennial championship team. So Morris schlepps off to Cambridge and hides in the bushes next to the Charles River, where he carefully watches the Harvard team at its daily practices. After a week, Morris returns to Yeshiva. "Well, I figured out their secret," he announces. "What?! Tell us! Tell us!", his teammates shout. "We should have only one guy yelling. The other eight should row."​

giba70

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

למעלה