אורי, מכיר ? מצורף...
א אורי יפה New member 3/4/02 #3 השארה לנוקיה יש ממיר דיגטלי, ממש כמו של סמסונג שיש לכולנו (כל אלא שמחוברים לכבלים הדיגטלים). בקיצור אני מאמין שזה הכרטיס של הממיר הדיגיטלי.
השארה לנוקיה יש ממיר דיגטלי, ממש כמו של סמסונג שיש לכולנו (כל אלא שמחוברים לכבלים הדיגטלים). בקיצור אני מאמין שזה הכרטיס של הממיר הדיגיטלי.
G geostant New member 4/4/02 #7 הדגם שיש לך (בתמונה) הוא זבל... 9200 הרבה יותר טוב מהדגמים החדשים יותר... יש לי כמה כאלה ב"מזווה" חחחח
הדגם שיש לך (בתמונה) הוא זבל... 9200 הרבה יותר טוב מהדגמים החדשים יותר... יש לי כמה כאלה ב"מזווה" חחחח
E eranavni New member 4/4/02 #10 זה מחסן פשששש אני מת שיהיה לי דברים כאלה לשים במחסן דבריםכאלה או לפירוק או לשימוש אם אין לך מה לעשות איתם אז תביא לי אותם רן,, בני
זה מחסן פשששש אני מת שיהיה לי דברים כאלה לשים במחסן דבריםכאלה או לפירוק או לשימוש אם אין לך מה לעשות איתם אז תביא לי אותם רן,, בני
G geostant New member 4/4/02 #12 לא מדובר על כלבים (כבלים)... NOKIA מייצרת MEDIAMASTER בעבור שידורי לווין... יצא לפני חודשיים גרסה של MEDIAMASTER שנראה כמו איזה רהיט עתידני משהו יפייפה... אני לא בטוח שזה לייצור... אם אני ימצא תמונה אני יעלה.
לא מדובר על כלבים (כבלים)... NOKIA מייצרת MEDIAMASTER בעבור שידורי לווין... יצא לפני חודשיים גרסה של MEDIAMASTER שנראה כמו איזה רהיט עתידני משהו יפייפה... אני לא בטוח שזה לייצור... אם אני ימצא תמונה אני יעלה.