אורי פינק מחפש אסיסטנט!

urifink

New member
אורי פינק מחפש אסיסטנט!

אורי פינק מחפש אסיסטנט! מי שמעוניין לבלות את סופי השבוע שלו בצביעת שלושת עמודי ה"זבנג" השבועיים תמורת תשלום שיתבצע בקומיקס אמריקאים.נא ליצור איתי קשר באימייל [email protected]

Liraviv

New member
עצה

שלום אורי. לדעתי כדאי שתפרסם כאן בפורום תמונה או עמוד שהוא באינקינג בלבד והחברים המעוניינים יורידו,יצבעו וישלחו אליך באי-מייל. ככה תוכל להשוות בין האיכויות והזמן שנדרש לצבוע (והרי זה מה שחשוב, לא?) סתם עצה...

GOKU

New member
אממ...

לאורי...אני לא מצליח לראות את התמונה ששמת פה... למיקרה שבאמת תיראה את ההודעה שלי אני שם תמונה ישנה יחסית שאני עשיתי וצבעתי (היום אני יודע לצבוע כבר יותר טוב מזה) ורציתי לשאול אותך איך אתה סורק את הדפים באיכות כזאת? (לי הם יוצאים ממש על הפנים חוץ מהאחד הזה שעשיתי פה) תודה מראש -GOKU

Liraviv

New member
ברגעים כאלה...

אני מתבעס שאין לי (עדיין) סורק, וכל סריקה מצריכה ריצות מטורפות וניהול מו"מ עם אנשים בבי"ס.

The Crusader

New member
יא בן זונה

(בחברות כמובן :) ) אתה ציירת את זה???? איזה ציור מהמם!!!!! אני כבר מת לקנות סורק ולהראות את הציורים שלי השתפרתי הרבה אבל עדיין אתה תותח!!!! ובקשר לצביעה פחות מוצלחת כי אין הצללות חוץ מהשיער אבל עם כשרון כמו שלך זה יבוא מאוד מהר סך הכל ממממממממהההההההההממממממממממממםםםםםםםםםם!!!!!!!!

GOKU

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואו תודה!!! אני מאוד מתלהב מהתגובה שלך כי כרגע אני כבר צובע הרבה יותר טוב (לפחות לדעתי) אבל לצערי אין לי הדגמה כרגע סוריי... על כל מיקרה יהיו עוד ציורים ואשמח ליראות גם את שלך... אתה מוזמן ליצור איתי קשר בICQ שנחליף ציורים ורעיונות וגם סתם לדבר אם אתה אוהב קומיקס יש לנו בטח הרבה על מה חחח ^^ (המיספר שלי בכרטיס האישי) תודה מראש -GOKU

SuperBeast

New member
פשששששששש

ציור יפה מאוד !!! אני בכלל לא יודע לצייר אני רק אוסף חוברות! תגיד זה לא זה מסטריטפייטר?

GOKU

New member
קרוב...

זה KAZUYA MISHIMA מהמישחק TEKKEN ^^ ותודה... -GOKU

למעלה