אורי פינק מחפש צבעי פוטושופ דחוווף!

urifink

New member
אורי פינק מחפש צבעי פוטושופ דחוווף!

אורי פינק מחפש צבעי פוטושופ דחוווף!! מי שמעוניין לבלות את הימים הקרובים בצביעת יומן "זבנג" וקטעים מ"זבנג 15 "תמורת קומיקס אמריקאים וטושי פאנטון או שאר צרכי גרפיקה אנא צרו איתי קשר באימייל [email protected]

ואאאאיייייי אורי!

רציתי לעצור אותך ביום העצמאות לבקש חתימה....אבל לא היה לי דף! אני לא צובע לצערי בפוטושופ רק בצבעים רגילים....חבל הייתי רוצה לעבוד איתך....

murmur

New member
לי כבר יש חתימה שלו, |הילד| תקנא

תקנא|סילד| ואפילו עם ציור של פינקאצ'ו

murmur

New member
אם הוא ביקש זה לא הופך אותי לדמוקרט

כאילו אני הקשבתי לדעת העם.. ומחקתי...

ailag

New member
דמוקרטיה..

שלטון העם ושוויון לפרט גם אם כולם רוצים להפלות מיעוט, אז למיעוט יש זכות שלא יפלו נגדו. טכנית, להעיף שרשור של שנינו כי הוא ביקש זה לא דמוקרטי. מעשית, זה ממש לא עקרוני

יש לי גם....

יש לי את זבנג 12 חתום עם ציור שלו של זעפני ואת זבנגלה זבנגלה צא החוצה עם ציור של גל הקטן גם שלו....

ailag

New member
לי יש

משהו כמו כל הזבנגים עד 9 או 10 .. סתם שוכבים שם :/ חלקם חתומים עם ציור, מהתקופה שעוד הייתי קוראת את זה.. מאז שעברתי את התקופה הזאת (נו אופנס לאיש באדום, מתישהו זה ממצה את עצמו) - הספרים עדיין יעילים : כשאני מציירת (או כותבת, בעיקר מציירת) הם משטח קשה בגודל אידיאלי

*GormE*

New member
חחח נכון

זה באמת שימוש מצויין עבור הספרים שלו, גם אני עושה את זה הרבה כשאני מציירת מול הטלויזיה וכו'... דרך אגב, זה מטריד רק אותי ש"אורי פינק" מתייחס לעצמו בגוף שלישי? באמת- אורי- אתה רוצה למצוא מישהו שיצבע לך בפוטושופ, סבבה, אבל למה לנסות להדהים את הפורום בנוכחות שלך? זה לא כאילו אתה לא קופץ כל כמה זמן לראות מה אמרנו עליך. ..

למעלה