אורי פפר ועידית טפרסון בעונה החדשה של

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifשמעתי שגם מירי מסיקה../images/Emo99.gif

אני מאוד רוצה לנסות להתחיל לראות את הסדרה הזו.. זה ישנה אם אני אתחיל לראות מהעונה השלישית?

ny22

New member
מנהל
אכן, מירי מסיקה משתתפת...

והאמת, אני התחלתי לראות את הסדרה הזאת רק מהעונה השנייה, וזה לא שינה לי (הפרק הראשון של העונה השנייה, אאל"ט, הוא בעצם תקציר של העונה הראשונה). הצלחתי להתחבר לעלילה... לכן, אם את רוצה להבין יותר, אתה יכול לראות את העונה השנייה (ואם יש לך VOD גם את הראשונה). אבל סה"כ, אם תתחיל מהעונה השלישית, אתה תוך פרק או שתיים תתחבר לדמויות ולקו העלילה. אומנם גם פה זאת עלילה, ולכן הכותבים היו חייבים לשמור על איזה קו מחבר, אבל זה לא כמו "האי" או "השמינייה" שבשביל להבין עונה כלשהי צריך לראות את העונות הקודמות לה. כל עונה ב"מעורב ירושלמי" זה סיפור אחר (כל פעם הנושא המרכזי הוא אחר), אבל מה שקרה לדמויות בעונה הקודמת - נשאר (נשארו אותן דמויות וכו'...). לכן אם אתה שואל אותי בן, אם לא בא לך להתחיל לראות את כל העונות אין לך זמן, קריאת התקצירים של העונות הקודמות בהחלט תספיק... (לדעתי). http://www.mako.co.il/tv-meorav-yerushalmi/articles/Article-d6d75b635502421006.htm צפייה מהנה

אתה צודק../images/Emo22.gif

אבל אני אוסיף ואומר שהעונה השנייה, בעיקר הפרקים האחרונים, היו ממש מדהימים ומעניינים.. אני אישית בכיתי בהם, וזה לא קורה לי הרבה. בעונה השנייה והראשונה משחק גם אריה אליאס האהוב.

למעלה