אורי צבי ויניב שלום

א מיכה

New member
אורי צבי ויניב שלום

אורי נושא בתואר יו"ר איגוד הקיק בוקס הישראלי. מספר שאלות לי אליו: 1. כמה תחרויות קיק בוקס מאורגנות בשנה. (לא במסגרת הזירה ..אלה קיק בוקס לבד!). 2. כמה מועדונים רשומים כמועדוני קיק בוקס? 3. האם אין טעם לפגם בקשר ההדוק בין אורי צבי כפרשן לארועי הזירה לבין המפיק עצמו? יש פה מראית עין של ניגוד אנטרסים . יו"ר איגוד לא צריך לעסוק בפרשנות ולו מן הטעם של מראית עין. 4. מדוע לא מזמינים פרשן חיצוני שאיננו חלק מן האיגוד ? בארה"ב בתחרויות אגרוף הפרשנים הם עיתונאים בלתי תלויים וחופשיים לומר את אשר על ליבם ללא מורא או ניגוד אינטרסים בינם לבין האיגוד או ההפקה. ***פרשן אגרוף לדוגמא : אהרון יעקובי יעקובשוילי*** מיכה א

RoyceGracie

New member
אם תביאו את שבי זה יהיה מדהים

שבי שהיה מפרש את תחרויות הבושידו בשנות ה 90, ולאחר מכן פירש קרבות MMA מארה"ב (פרייד ויו אפ סי). הייתי שמח מאד מאד לשמוע אותו שוב. מישהו יודע מה הוא עושה כיום ?

garey

New member
../images/Emo88.gifלדעתי אין קשר אורי פרשן טוב

אין קשר לדברים ,אלה עם חלילה פוסלים אדם בגלל חברות או עבודה משותפת , או הטעית תוצאה , {להבדיל} אורי צבי מפרשן לא בזמן אמת, אלה לאחר ערבי הזירה. עריכת הקרבות נתונה בידיו או בידי צוות ההפקות שאתם עובדים, אין קשר לשיפוט אין קשר לעליה של חניכיו לזירה ,באותו מעמד הוא לא שופט,ועומד בפינת המאמן, {זה אולי לא אתי}או שופט ,או מאמן ,אבל אורי ישר חברה , כמו סרגל . היו קרב או שניים שחניכו הפסיד , {והיה ראוי שינצח} אישית נוכחתי בקרב אחד שירון אמור היה לנצח,אורי לא הגיב ועם כן במקום הראוי , ראו בסופו של דבר כלל הלוחמים והמאמנים מכירים איש את רעהו ,ועובדים ביחד רוב הזמן, נכון אנו עדיין לא בשלב המיקצוענים כבחו"ל ,וחיים עם מה שיש, כרגע לדעתי זה המצב, אולי בעוד שנים ספורות ישתנה הכל, או עם יקחו את העינינים ברצינות יותר כולם יחד. ג'רי

dascalu jacob

New member
מסכים שצריך פרשן חיצוני

אין ספק שצריך פרשן לאגרוף ברמתו של אהרון יעקובשוילי ופרשן אגרוף תאילנדי כמו רן קאושינסקי לדוגמא.

Be Real

New member
מ-ד-ב-ר-י-ם...ש-ט-ו-י-ו-ת !!!

יעקב, אני מתפלא עליך. לא ידעת שאורי צבי מאמן? לא ידעת ??? עזוב את זה שהוא יו"ר האיגוד הישראלי לקיקבוקס. זה לא קשור. אבל הוא גם מאמן!! ואין דבר יותר טוב שמביאים מאמן להיות פרשן. ובטח שאחד שפרש מהענף ועסק בו בעבר. זה דבר קלאסי ונהוג בכל העולם. שים לב. כדורגל: ערוץ 10, פרשנים: רן בן שמעון, לשעבר שחקן הפועל חיפה וכעת מאמן מכבי ת"א בנוער. שלמה שרף - מאמן נבחרת ישראל לשעבר כדורסל: ערוץ 5, פרשנים: ארז אדלשטיין - מאמן הפועל תל אביב לשעבר. רוני בוסאני - שחקן עבר ומאמן רמת השרון העונה. שמעון אמסלם - שחקן עבר ששיחק בהפועל ת"א ונבחרת ישראל. שימו לב עכשיו טוב. אולימפיאדת אתונה, אתונה 2004. זוכרים ??? בערוץ 1 שודרו כמעט כל ענפי הספורט מאתונה. ושאני מדבר על ענפי ספורט אני מדבר על ג'ודו, שייט, שחייה, קיאקים, טניס, היאבקות ועוד... את כולם העבירו פרשנים שהיו בענף בעבר וכיום מאמנים (בדיוק כמו אורי!) וחלקם גם יושבי ראש של אגודות כאלה או אחרות זה לא חשוב כרגע. אז מה הבעיה פה? אני לא מבין...

Be Real

New member
רוצים הוכחות? פתחו עכשיו ערוץ 10

משחק גביע המדינה בכדורגל מכבי נתניה נגד הפועל פ"ת הפרשן הוא רן בן שמעון שכתבתי עליו קודם מאמן בהווה (כמו אורי) ושחקן בעבר (כמו אורי) ולמה איתו אין כל בעיה ?

lironmarko

New member
הדגש על פרשן ניטרלי ומקצועי

רן קשאושינסקי - ניטרלי וכמובן מקצועי ביותר באיגרוף תאילנדי ! אהרון יעקובשוילי - ניטרלי ובעל ניסיון ממוקד באיגרוף המועמד מס' 1 לפרשנות איגרוף - מס' 1 בארץ. אורי אמנם מאמן טוב אך בהחלט פרשנות בלתי מבוקרת ומקורבת לתכנית "הזירה" תיהיה במקום לדעתי. משתתף בדעת יעקב ומיכה וזאב. לירון

Be Real

New member
כשאתה אומר "ניטרלי"

למה אתה מתכוון ? עדיין לא הבנתי כלום ממה שאתה רוצה להגיד כאן. אורי לא ניטרלי ?

lironmarko

New member
אורי משתתף בהפקות

של הזירה והוא מכר קרוב של רענן טל מייסד "הזירה" פרשן צריך להיות פרשן נטו לא יו"ר ולא שופט זירה בזמן שהוא מפרשן ...

RoyceGracie

New member
אותו דבר אם האדם אשר מארגן

קרבות יהיה אדם חיצוני, איש עסקים אשר לא מעניין אותו הפוליטיקה הפנימית ולא מושפע מלחצים אלו ואחרים. אלא רק חושב על השואו שהוא יביא לקהל והכסף שהוא יפיק ע"י קרבות טובים. כך הליגות יפרחו הכי הרבה, בלי עניינים אישיים.

מסכים עם Be Real

לפי דעתי... be real צודק.. מה זה משנה אם אורי חבר של רענן או חבר של רותם או חבר של צביקה מהקיוסק או יוסף מהמכולת פרשן לא חייב להיות ללא קשר למה שקורה סביב התכנית למה רותם דון השדרן לא חר של רענן ואימן בלחימה משולבת .. ?ץ אני חושב שכל הדיון הזה מיותר ואין משהו ראוי יותר מאורי לתפקיד בברכת שבוע נעים לוחם האש.....

dascalu jacob

New member
זה כמו שבמשפט השופט יהיה חבר שלך

אם את זה אתה לא מבין - לך ליוסף מהמכולת והוא יסביר לך.

אבל פרשן אינו שופט בתחרות

הוא מסביר לצופים מה הם רואים, לא קובע מי ינצח ומי יפסיד.

lironmarko

New member
עזוב יעקב אורי סבבה יותר ניטראלי

מה שיותר מעצבן ש"השדר" מדבר יותר מהפרשן .... מה הקטע של האוססססס מה הוא סנסאי ויל וונדרס מיורוספורט....? לפחות לאורי יש את הקטע של (שלך בפורום) שזה מקורי וזה >>חשוב<< הכי חשוב להיות מקורי בעסק הזה להביא משהו משלך .... לא סתם אנשים אוהבים תכניות מקוריות כמו בולדוזר בגלל 2 דברים: 1) היא מקורית 2) הבולדוזר לא עושה חשבון ... לירון

dascalu jacob

New member
פרשן צריך מישהו ללא פניות !!!

לא יעזור כלום ואני מאוד מעריך את אורי ורותם דון. אולם, איך יכול להיות שהפרשן עולה עם חניך שלו לקרב ואח"כ הוא שופט ואח"כ הוא מקבל גביע וכיו"ב. אין כאן שום קשר למקצועיותו של אורי צבי. כל מה שמיכה אמר ולדעתי צדק, פרשן צריך להיות מישהו שיכול להגיד בשידור שלדעתו השופטים טעו. פרשן כמו אהרון יעקובשוילי למי שהיה צופה בקרבות המקצועניים בערוץ 5 יכול לעשות רק טוב לתוכנית. לגבי תאילנדי - כנ"ל. שני הדמויות הללו לא מאמנים פעילים ואין ביניהם ובין הארוע כל קשר עסקי או אחר. זו דעתי.

dascalu jacob

New member
למי שלא מבין נא לצפות בESPN

או בתוכניות אגרוף או קרבות אחרים מהעולם.

ברוך הבא לפורום,מיכה א.

ראשית הרשה לי לומר כי למרות שאינני מכיר אותך הרי כי עשית עבודת תחקיר רצינית ביותר עלי וזה פשוט מחמיא לי,אשמח גם לשמוע במה כבודו עוסק. והרי תשובותי לשאלותיך: 1. אם ברצונך להירשם לאיגוד הישראלי לקיק-בוקס,אשמח להיפגש עימך להציג את עצמי ואת האיגוד ולשמוע מה יש לך להציג/להציע לאיגוד. 2. אינני יודע אם אתה יודע את סיפור הצטרפותי לשידורי "הזירה" כפרשן,אך ההצעה נתקבלה ע"י כלל מאמני הקיק-בוקס והאגרוף התאילנדי בארץ,כולם כאחד ביקשו אותי להעביר את פרשנות הקרבות, והנהלת ערוץ הספורט אישרה זאת בישיבת הנהלת של הערוץ,איפה הפגם...???. נכון,יו"ר איגוד לא צריך לעסוק בפרשנות ,לא רצוי,אך בהחלט מומלץ,וגם בארצות הברית ישנם ראשי איגודים אשר עוסקים בפרשנות,לדוגמא-בלינקי רודריגז,ואולי יו"ר איגוד לא צריך לנהל פורום גם "מן הטעם של מראית עין"??? מר א. יכול להציע את עצמו כפרשן חיצוני,אשמח אם תיאות לבוא לראיון אצלי,כי חשוב לי מאוד כי יהיה איש אשר יעביר את הפרשנות בצורה מקצועית וללא איפה ואיפה בקרבות,וללא ניגוד אינטרסים. 3. אינני חושב כי אי פעם בשידור פחדתי לומר דבר מה על מישהו או משהו ואשר פגם באיכות השידור,מעבר לזה,אני אישית עוד לא מכיר את הפרשן אשר יוכל לפרשן קרב של חניך שלו אשר הפסיד בצורה שאני עושה זאת,"ללא מורא,או ניגוד אינטרסים"... 4. אשמח לדעת בדיוק איפה"הפגם בקשר ההדוק בין אורי צבי כפרשן לאירועי "הזירה" לבין המפיק עצמו". דבר אחד ששכחת לציין הוא,כיצד אני בתור יו"ר,פרשן, מאמן,נציג המועצה העולמית לקיק-בוקס בישראל,מנהל פורום לאומנויות לחימה בזירה,בעל קשר הדוק עם מפיק "הזירה",מרשה לעצמו גם לשפוט בתחרויות? ברוך הבא לפורום,מר מיכה א.,מקווה שתיהנה ותהיה פעיל בפורום,ואני אהיה פה תמיד לענות על שאלותיך. שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה