אורי צבי יש לי שאלה כנס בבקשה

אורי צבי יש לי שאלה כנס בבקשה

אולי זאת שאלה קצת מצחיקה אבל אני חייב לדעת חחח http://www.fight-club.up.co.il/14.jpg באמת בעטת אותו לשם? או שזה מבויים חח?

Boxline

New member
חחח גם אני רציתי לשאול

אני פשוט חושב שזה מבויים אבל לצורך הדגמת הבעיטה או משהו הוא לא בא לעבוד עלינו "היי תראו אני חזק" חחחח

חח כן אני לא מחפש הוכחה שהוא סוס

זה דיי ידוע חח פשוט אני חושב שאם מישהו היה חוטף ממנו בעיטה כזו הוא היה מת חחח אז פשוט מעניין לדעת

שוב שלום טל,

ראשית לא תמצא הוכחה כי אני "סוס" מכיון שאני לא,למרות הבעיטות האחוריות שלי... שנית,הבחור שבתמונה,הסופג את המכה,היה בזמנו לוחם חזק,ושימש כיריב אימונים בשבילי,כיום הבחור הנ"ל מתגורר בארה"ב,משמע,שהוא עדיין לא מת... דרך אגב, הצלם שצילם את התמונה הזו הינו צלם מבוגר ומקצועי,עולה חדש מרוסיה בזמנו,והוא צילם הרבה תמונות שליח באימונים ואירועי קיק-בוקס. אם תרצה טל,אתה מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני וביחד נעבוד על הבעיטה האחורית,מה דעתך? שלך בפורום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
השערה או לא -

הלואוקיקים של אורי זה כמו טיל שנוחת עליך !!! ואני יודע את זה !!!

שלום טל,

תסתכל טוב,טוב בתמונה,האם אתה רואה איזה שהוא סיכוי לביום של תמונה כזו או פוטו מונטאז'?? מאמן טוב,לא יראה לתלמידיו תמונה מפוברקת של ביצוע תרגיל,כי מי ירצה להתאמן אצל מאמן "מפוברק" שמוכר אשליות לחניכיו?? חומר למחשבה!!! שלך בפורום, אורי צבי,

אורי לא חשבתי שהתמונה היא בשביל

התלמידים חשבתי שהיא בשביל האתר פשוט בקשר לזה שאתה "סוס" לא חיפשתי הוכחה לכך ובקשר לכך שאנחנו נעבוד על בעיטות ביחד אני אשמח לשבור כמה רגליים איתך חחח שלך בכבוד רב טל.

למעלה