אורך הודעה

דריוויר

New member
אורך הודעה

היי, אני חדשה כאן ומתה על פנטזיה ומד"ב. עד כמה סיפור שמתפרסם כאן יכול להיות ארוך?

Yuli Gama

New member
שלום :)

אם סיפורך מאוד ארוך מומלץ שתפרסמי פרק אחד-שתיים בכל פעם כדי שאנשים יספיקו להגיב וגם כדי שתוכלי ליישם את ההערות. הודעה תקנית מכילה 7500 תוים (כלומר סביבות 800 מילים)

Boojie

New member
החישוב לא ברור לי.

אורך ממוצע של מילה בעברית זה כ-6 תווים (כולל רווחים). איך 7500 תווים יוצא 800 מילים?

Yuli Gama

New member
הממ... :)

אני חושבת שתפוז מחשיב רווח גם כתו. 2 רווחים עם כל מילה, ומגיעים לסביבות 7500 מילים.

uriya1

New member
שאלות בקשר לתחרויות

למתי בערך מתוכננת התחרות הבאה? באיזה אורך צריך להיות הסיפור שאני שולח לתחרות? והסיפור חייב להיות מקורי, או שהוא יכול להיות גם משהו כמו המשך לסיפור מוכר אחר?

Yuli Gama

New member
תשובות

הסבב הבא מתוכנן לחודש הבא. כל הפרטים על חוקי התחרות ניתן לקרוא בלינק הבא : חוקי התחרות

uriya1

New member
תגובה

זה מגיע לי לדף הכניסה לפורום... ואני לא מוצא שם הודעה על התחרות או משהו כזה. אם אתה יודע את התשובות יהיה יותר פשוט אם תענה כאן. תודה

Boojie

New member
יקירתי, במילה יש רווח אחד.

את זוכרת איך סופרים כמה יתדות צריך לגדר? ככה סופרים כמה רווחים יש בטקסט. לכל מילה צמוד רווח יחיד - או זה שלפניה או זה שאחריה, לא שניהם (כלומר, אלא אם כן את נוהגת לשים שני רווחים בין מילה למילה). ואת הרווח כבר החשבתי (אורך מילה ממוצעת בעברית הוא בערך חמישה תווים. עם הרווח - שישה. 7500 מחולק בשש - 1250. אפילו אם נניח אורך של 7 תווים (כדי לכסות גם תווי עזר כמו אנטר, בהגזמה פרועה, או כותב שנוהג להשתמש במילים ארוכות במיוחד), נקבל 1071 מילים. המקרה היחיד שיאפשר להסביר חישוב מוזר כמו זה שהצגת, זה אם לוקחים בחשבון גם סמיילים (סמיילי זה המון תווים, כי הם נמדדים על פי מלוא אורכו של הקישור שקורא להם), אבל ברוב הסיפורים אין סמיילים.

דריוויר

New member
תודה, אבל...

אבל הסיפור שלי באמת ארוך. גמרתי את חלק 1 ממזמן ועכשיו גמרתי את חלק 2, ואיתו את הספר הראשון. אני עכשיו מתחילה את חלק 3 וספר 2. זה נראה לי ארוך מידי...

למעלה