אורך החופשות

אורך החופשות../images/Emo160.gif

האם אתם נוהגים לקחת חופשה ארוכה מרוכזת אחת לשנה או שאתם לוקחים חופשות קצרות מדי פעם במהלך השנה

באופן יחסי אני נעדרת די הרבה

תמיד יש לי המון ימי חופש, ואחת לכמה ימים כשאני FED-UP מהמשרד או מהחיים, או שסתם בא לי יום בבית או לאוו דווקא בבית, אני לוקחת לי איזה יום או יומיים שמשתלבים לי לסופ"ש ארוך וזה עושה טוב על הנשמה ומרענן מאוד . בלי שום קשר לזה, בממוצע יוצא לי כל שנה לקחת חופש רצוף לפחות פעם אחת בין שבוע לחודש, ליציאה מהארץ. החופשה הכי ארוכה היתה כחודש וחצי. אם זה לא למטרת חו"ל אני מעדיפה לקחת יום פה יום שם, זה הרבה יותר אפקטיבי לי לנשמה מאשר לבזבז ללא סיבה סתם ימי חופש, ולצבור בלאגן על השולחן שלי :)

בעבר

כשהייתי סטודנטית, אז שמרתי את ימי החופש שהגיעו לי לתקופת הבחינות. אבל נהגתי גם לצאת ל 7-10 ימים לחו"ל כשיכולתי. היום אני יכולה לאפשר לעצמי לקחת מדי פעם ימי חופש, וגם לקחת חופשה מרוכזת.

אני משתדל לפחות פעם בשנה

לצאת לחופשה של חדשיים בחו"ל, ורצוי שהחופש יכלול כמה חגים ע"מ שלא אבזבז ממנו יותר מדי ימים, ובנוסף גם אדלג על החויה הרוחנית שקוראים לה חג יהודי בישראל.

גם זה המון..../images/Emo3.gif

אצלנו זה בדר"כ יום חופש אחד לחודש עבודה.. אני צריך לעבוד שנתיים כדי לצאת לטיול של שבועיים

שבוע זה 5 ימי עבודה

ולא ברור לי מה זה בד"כ. עד כמה שידוע לי יש מספר ידוע מראש של ימי חופש המגיעים לעובד בשנה.

אני לוקחת מעט ימי חופשה בודדים,

יוצאת מפעם לפעם לחופשה ארוכה יותר בחו"ל. לא ניתן אצלינו לצבור יותר מ-65 ימי חופשה, ולכן אם לא רוצים להפסידם חייבים להתעופף ולכייף.

עוד לא ניצלתי..../images/Emo163.gif

מתכוון לקחת במרוכז כשתהיה לי מישהי לנצל איתה את הימים האלו לאיזה טיול בחו"ל או משו..

למעלה