אורך הסרט "מצפן הזהב" - תעלומה?

Davy Jones

New member
אורך הסרט "מצפן הזהב" - תעלומה?

פחות מחודש ליציאת הסרט ועדיין לא פורסם מה יהיה אורכו של הסרט... מה לדעתכם יהיה אורך הסרט? אילו צפיות יש לכם מאורך הסרט? לדעתי אורך הסרט צריך להיות לפחות שעתיים וחצי (להארי פוטר ושר הטבעות מותר ולנו לא?). אני נורא אתאכזב במקרה שאורך הסרט יהיה פחות משעתיים ורבע. על פחות משעתיים אני אפילו לא רוצה לחשוב - זה אף פעם לא מבשר טובות לסרט פנטזיה המבוסס על ספר.

JustRain

New member
אני לא חושבת שזה מאד חשוב

יש סרטים ארוכים ופשוט מזעזעים (ע"ע 'לדפוק חתונה') וסרטים קצרצרים ויפהפיים (ע"ע הסרטון הקצר על האיש המשחק שחמט עם עצמו, המובא בסופו של 'באג-לייף'). כנ"ל לגבי ספרות. אורך אינו מדד. למעשה, האמנות להכניס הרבה במלים מועטות היא קשה לא פחות, ולעיתים אף יותר, משימוש במלים רבות/זמן מסך רב ולהמשיך לעניין את הקוראים/צופים תוך כך. מה שמשנה לי זה הנאמנות למקור, יחד עם המרה איכותית למדיום הקולנוע. נאמנות למקור מוטלת בספק כרגע... אז באמת לא משנה לי האורך.

dahoe

New member
בדרך כלל אורך נחוץ לנאמנות לסיפור.

צריך סרט ארוך בשביל לבנות סרט מפורט מספיק.

האבק

New member
אני נוטה להסכים עם נגה

הסרט לא חייב להיות סרט של שלוש שעות בשביל להיות סרט טוב. מצד שני, סרט של שעה וחצי לא יצליח להכיל כמעט כלום מעלילת הספר, לכן הוא צריך להיות לפחות שעתיים וקצת לדעתי. חוץ מזה, לדעתי זה ממש כיף לראות סרטים ארוכים במיוחד אם הם מבוססים על ספר שאני אוהב

נטעש

New member
../images/Emo45.gif מסכימה.

אבל גם סרטים ארוכים המבוססים על ספרים יכולים להכיל סצנות וקטעים שלא כתובים בספר.

כולם יודעים שהאורך לא חשוב!

זו לא הכמות, זו האיכות. יכול להיות סרט נהדר וקצר שיכלול מספיק מהספר ואפילו יהיה טוב, ובאותה מידה הסרט יכול להיות נוראי ובאורך שעתיים וחצי. אני רק מקווה שהם ישארו ברוח הספר, ולא יזרקו אותה לכלבים כמו מה שקרה עם הארי פוטר.

Davy Jones

New member
זה לא פורסם בשום מקום, זה בטח מידע לא אמין.

למרות שזה מאוד אפשרי שזה יהיה קצת יותר משעתיים, עדיין זה לא פורסם בשום מקום ברחבי האינטרנט.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif----../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני מקווה שהמידע השה אמין.

Davy Jones

New member
אורך הסרט(?): 113 דקות...

זה עדיין לא מאושר, אבל השמועות חזקות מתמיד ואפשר למצוא את המידע הזה בכל פורום על הסרט שמכבד את עצמו. אני אישית לא הכי שמח שיש. לא יודע מה איתכם.

למעלה