אורך חיי מחשב

MadManIII

New member
אורך חיי מחשב

מה צריך להיות אורך חיים של מחשב נייד. לפי יצרן/ נסיונכם האישי. עכשיו אני לא מדבר על מישהו שמחילף מחשב נייד כל שנה שנתיים כי הוא צריך את התפוקה הגובהה ביותר שיש לעולם המחשבים להציע. אלא מדובר פה כמה זמן מחשב ממוצע אמור להחזיק מעמד. אני יודע שיש כאלה שיכולים להחזיק את אותו מחשב 6 שנים, אבל מכונה כזאת כבר לא כמעט לא רלוונטית. אם נמשיל את זה לפלאפון. רוב המכשירים מחזיקים מעמד שנתיים וחצי לפני שמתיחל להתגלות בהם בעיות. (ואני לא מעוניין לשמוע על ההוא שעוד משתמש בנוקיה "בלוק" עם הסנייק והאנטנה בחוץ). אז מה בעצם אורך חיים של מכונה?

SilviC

New member
אם יצא תקין מהמפעל

והגיע תקין לקונה ולא היו שום תאונות בזמן השימוש (חבלות, נוזלים, התחממות שלא טופלה), לפחות 3-4 שנים. היה לי IBM שהחזיק 7 שנים. יש לי פאוויליון כמעט בן שש שעדיין עובד.

bar666xp

New member
טכנולוגית כל כשנה עד 3 שנים יש קפיצה...

כלומר למשתמשים כבדים וגיימרים, הם כניראה כל שנה עד גג 3 שנים יחליפו מחשב כי הוא כבר ממש לא יענה לדרישות אם יהיה רלוונטי ביכלל. למשתמשי אינטרנט אופיס ושות יתכן כי מחשב בן 10 שנים עדיין יתן מענה לדרישות. לגבי המחשב עצמו {להוציא סוללה} יכול להחזיק מעמד שנים רבות אין לו תאריך תפוגה
עם תחזוקה נכונה המחשב עשוי גם לשמש את הנין של הנכד שעוד לא נולד לך
בדומה לאיך כתבת "ההוא שעוד משתמש בנוקיה "בלוק" עם הסנייק והאנטנה בחוץ"... אבל כאמור טכנולוגית הוא כבר לא רלוונטי

RoyBO

New member
רוב היצרנים מתכננים את המחשב שיעבוד 3 שנים

kitt

New member
זרקתי לפני חודשיים Compaq Armada M700 בן

10 שנים אחרי שאחיינית שלי הרגה לו את המסך, חוץ מזה עם מסך חיצוני הוא עוד הריץ XP ואופיס.

למעלה