אורלושש, הנה המתכון לפיתות ותתחדשי
פיתות בסיר גריל/יוכי 1 ק"ג קמח רגיל מנופה 2 כפות שמרים יבשים.......לערבב עם הקמח כף סוכר כפית מלח רבע כוס שמן 3 כוסות מים פושרים (כוס של 240 מ"ל) ללוש בצק מכל החומרים הנ"ל.........מתקבל בצק רך ומעט דביק - לא להוסיף קמח.....ללוש מס' דקקות. להתפיח עד להכפלת הנפח ללוש את הבצק ולהוציא אויר - התפחה שנייה. לחלק את הבצק לכדורים בינוניים כ 8-9 כדורים בערך - לעשות זאת בידיים משומנות. לחמם סיר גריל להרטיב את הידיים ולשטח כדור בצק על החלק העליון של הסיר........להמתין עד שהחלק התחתון של הפיתה מזהיב להרים את הפיתה בעזרת מרית מתכת.........לפתוח את הסיר ולהחליק את הפיתה פנימה לסיר כשהחלק הלא אפוי כלפי מעלה.......לאפות עד להזהבה.......בשלב זה רוב הפיתות מתנפחות - שימו לב לא לשרוף. מעל הסיר שוב יש לשים פיתה נוספת וכך הלאה. אין לעזוב את הסיר לשנייהההההההההההההההההה.
פיתות בסיר גריל/יוכי 1 ק"ג קמח רגיל מנופה 2 כפות שמרים יבשים.......לערבב עם הקמח כף סוכר כפית מלח רבע כוס שמן 3 כוסות מים פושרים (כוס של 240 מ"ל) ללוש בצק מכל החומרים הנ"ל.........מתקבל בצק רך ומעט דביק - לא להוסיף קמח.....ללוש מס' דקקות. להתפיח עד להכפלת הנפח ללוש את הבצק ולהוציא אויר - התפחה שנייה. לחלק את הבצק לכדורים בינוניים כ 8-9 כדורים בערך - לעשות זאת בידיים משומנות. לחמם סיר גריל להרטיב את הידיים ולשטח כדור בצק על החלק העליון של הסיר........להמתין עד שהחלק התחתון של הפיתה מזהיב להרים את הפיתה בעזרת מרית מתכת.........לפתוח את הסיר ולהחליק את הפיתה פנימה לסיר כשהחלק הלא אפוי כלפי מעלה.......לאפות עד להזהבה.......בשלב זה רוב הפיתות מתנפחות - שימו לב לא לשרוף. מעל הסיר שוב יש לשים פיתה נוספת וכך הלאה. אין לעזוב את הסיר לשנייהההההההההההההההההה.