אורליט עזרתך

blondfairy

New member
אורליט עזרתך

בחור שהקשר התחיל כקשר מקצועי הפך לידיודת והתנפץ על רקע כוונות רומנטיות .(שנינו תפוסים)
בחודשים האחרונים לא בקשר ( יש אפשרות לראות אותו אבל כרגע עדיין שומרת מרחק ) כי רק לפני כמה זמן הצלחנו ליישר הדורים ביננו לאחר ניפוץ ולמחול ולסלוח אחת לשני .
לאחרונה שוקלת לחדש קשר עימו ולנסות להציע אופציה והזדמנות לחדש את הקשר ביננו על בסיס ידידות,
לא יודעת מה מתרחש אצלו לאחרונה אצלי יש רצון לבטא את אותה אהבה אליו בצורה בוגרת מפוכחת שנינו יודעים היום מה אפשר ואי אפשר לקבל מהקשר שלנו,
אבל בגלל שמרגישה שהקשר טילטל את חיי והביא להתעוררות והתפתחות ואוהבת אותו כאדם רוצה פריסה שתעזור לי להחליט מה עלי לעשות או כיצד להתנהל על מנת לדעת האם יש אופציה לחידוש קשר ביננו על בסיס ידידות וחברות בלבד או שאין טעם בכך ועליי לוותר ולהבין שאפילו שאני מוכנה לאתגר אין שותף לדרך ולמטרה ולוותר מולבלת וחשוב לי לדעת שלא ארגיש אחר"כ תחושת פיסוס שלא נתתי הזדמנות אמיתית לדרך חדשה ואחרת בינינו במידה ואפשרי ..
אשמח להמלצתך

blondfairy

New member
הפריסה

תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - אביר הגביעים
עיצה - מלך הגביעים
תוצאה - נער המטות

מומלץ

לבחון היטב את כנות כוונותייך לגבי יצירת קשר ומאיזה מקום זה מגיע.
חסר לך הרגש , החום והחיזור.
כשתביני שאת צריכה מקום בו את תוכלי לבטא רגש וחום ותבחני עם עצמך האם זה יכול לקבל מענה אצל אותה דמות, תוכלי להבין האם כדאי לך לשחרר את הרצון ליצירת קשר כן או לא.
את כבר יודעת מה יש שם אצלו שיכול לתת לך מענה כן או לא.
את לא צריכה את הפריסה בשביל זה.
בהצלחה!!
&nbsp

blondfairy

New member
אורליט

רשמת:

כשתביני שאת צריכה מקום בו את תוכלי לבטא רגש וחום ותבחני עם עצמך האם זה יכול לקבל מענה אצל אותה דמות, תוכלי להבין האם כדאי לך לשחרר את הרצון ליצירת קשר כן או לא.
את כבר יודעת מה יש שם אצלו שיכול לתת לך מענה כן או לא
לא מצליחה לרדת לסוף המסר האם תוכלי לפשט עבורי את הכתוב

בצורה הכי פשוטה

אם את רוצה ליזום חידוש קשר-הוא לא הכתובת ומאותן סיבות שכתבתי.

blondfairy

New member
תודה רבה

למעלה