אורלי שגב

• פותח הנושא turkh
  • פורסם בתאריך

turkh

New member
אורלי שגב

http://www.orlysite.co.il אתר המיועד לבני נוער מגילאי 14-18 ולאנשים הרוצים לבנות אתרים ויש בו פעילויות שונות. אתר גדול מהחיים. כנסו, גלשו ותהנו.

sharon91

New member
כמה מגוחך!

לפרסם את האתר שלך בשם אחר ולהתחיל לשבח אותו, ומילא הוא היה איזה משהו מוצלח.. אבל הוא כל כך לא.. פשוט מגוחך.

yad

New member
הצעות...

אם כבר פירסמת, אז אולי תשמחי לשמוע הצעות ייעול. דבר ראשון, אני לא חושב שעדיין הגעת לרמת אתר כזו שאת מוכנה לבנות לאחרים אתרים. דבר שני, בתוכנות גרפיות תשתמשי ב- fireworks ושאר תוכנות מקרומדיה למינהן. אם מותר לפרסם בתפוז כאלה דברים. דבר שלישי, האתר נורא קטן ולא קריא. אותיות כהות על רקע כהה ולהיפך. תעבדי גם על קטע של צבעים נגדיים (חמים וקרים כהים ובהירים. שילוב יפה- צהוב כהה וירוק בהיר (לדעתי האישית)). וזהו.

עוד הצעות ... (וקטילה)

אוקי אז ככה (זאת הדיעה שלי): לגבי זה שאת מציעה לעשות אתרים לאנשים אחרים: אם האתרים האלה יראו כמו האתר שלך אז עדיף שלא יהיה להם אתר, כי היחידים שיבואו אליך הם ילדים משועממים שאין להם מה לעשות, לפיכך גם לא הרבה לכתוב באתר, ואם האתר לא נראה יפה גם בלי מידע פשוט חבל על הזמן. דבר שני זה שאין לך מושג בבניית אתרים על רמה. בתוכנה DreamWeaver שבה את משתמשת (אני מקווה), אפשר לעשות כ``כ הרבה יותר ממה שאת עשית (ובקלות), שזה פשוט הפקר. ואם לא עשית את האתר עם התוכנה הזאת אז אני עוד יותר כועס! אם את מספיק מוכשרת כדי להבין ב Dynamic HTML ו Java-Script, וזה כל מה שאת עושה איתם אז זה ממש שטות. ועכשיו בקשר לתוכן (זה יהיה כיף :)): את אומרת שאת כותבת בשביל עיתוני נוער חשובים, אז יש לי שאלה אליך (או למוציאים לאור). איך בדיוק הם קיבלו אותך?! אני מצטער להגיד לך אבל לפי איך שכתבת באתר לא יכולתי להיות בטוח שזה לא אתר של בת 12. שום מבנה משפט, שום דבר מ-ע-נ-י-ן! אני קורא משפט אחד ואין לי מוטיבציה לקרוא את המשפט הבא! -זה לא ייתכן ככה! אני לא מוצא אותך בכל האתר הזה, אני מנסה ומנסה, וכל מה שאני לומד זה שאת מתחבאת יותר ויותר עמוק מאחורי ה``עובדות`` שאת מטיחה עלינו מכל עבר. ``אני כותבת את זה``, ו``אני כותבת את ההוא``, ו``אני זכיתי בזה``, ו``אני כותבת לשם``, ו``תעזרו לי! אל תרגישו שאתם לא שוים כלום לידי, הנה! אני אפילו אשים תמונה שלכם בעיתון שלי!`` לא - תודה - . אתר ירוד מכל בחינה שאפשר. כישרון גרפי שואף לאפס, השקעה כמו של מנקה אסלות בבית ספר שלי. אגב: באותה הזדמנות, בואי לראות את האתר שלי, אני אשמח לקבל קטילה ממך גם כן! אני לא חושב שהאתר שלי מצויין, מבחינת החומר הוא בהחלט לוקה בחסר. אה כן, והזכרתי שהאתר שלי לא מתיימר להיות ``האתר הטוב ביותר לבני 14-18``? Life Is Art...

yad

New member
לא קטילה אבל...

כל המצגת הגרפית שלך לא עובדת, ולא רק שהיא לא עובדת היא שיגעה לי את המחשב. אם אתם רוצים גם לי יש אתר! שניים אפילו. תבדקו ותבקרו אם בא לכם. go.to/krispil את הכתובת של האתר השני אני לא נותן כי הוא עוסק בפורנו קשה שכולל קטינים, קטינות ובעלי חיים. סתם לא כי זה אתר לא חוקי מהבחינה הצרה של המציאות אז אני רק מפרסם אותו לאנשים ב- icq ושהם יפיצו.

תודה על התמיכה...

אתר יפה אין מה לומר. שלך? או שאתה עשית למישהו אחר? כי מה כל הקטע עם הצמחים האלה? עיצוב חמוד ומינימלי. כראוי לאתר שלא חושב את עצמו. חביב, בוא נגיד ככה. אבל האתר שלי באמת מתיימר להיות חוצה דרך, והוא נתקל באותם הקשיים שכל מהפכן ומדען מטורף נתקל בתחילת דרכו - האוכלוסיה לא משודרגת מספיק, ולא מבינה. האתר כבד ביותר, צריך לחכות הרבה זמן, וצריך משאבי מערכת יחסית גדולים (כמו גם אינטרנט אקספלורר 4 ומעלה). אבל כמוצר מוגמר, על מחשבים חזקים, האתר עובד מצויין. אם הוא מצויין בעצמו זה עניין לשיפוט אישי. אני אישית נהנה ממנו אבל חושב שיכול היה להיות טוב יותר. אחרים התפעלו, זלזלו, חשדו וכל מיני. אבל כולם ראו אותו לפחות במלא הדרו, כי הייתה להם סבלנות לחכות עד שיגמר.

sharon91

New member
אם כבר ביקורות..

אז אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי ולהגיד מה אתם חושבים..

למעלה