עוד הצעות ... (וקטילה)
אוקי אז ככה (זאת הדיעה שלי): לגבי זה שאת מציעה לעשות אתרים לאנשים אחרים: אם האתרים האלה יראו כמו האתר שלך אז עדיף שלא יהיה להם אתר, כי היחידים שיבואו אליך הם ילדים משועממים שאין להם מה לעשות, לפיכך גם לא הרבה לכתוב באתר, ואם האתר לא נראה יפה גם בלי מידע פשוט חבל על הזמן. דבר שני זה שאין לך מושג בבניית אתרים על רמה. בתוכנה DreamWeaver שבה את משתמשת (אני מקווה), אפשר לעשות כ``כ הרבה יותר ממה שאת עשית (ובקלות), שזה פשוט הפקר. ואם לא עשית את האתר עם התוכנה הזאת אז אני עוד יותר כועס! אם את מספיק מוכשרת כדי להבין ב Dynamic HTML ו Java-Script, וזה כל מה שאת עושה איתם אז זה ממש שטות. ועכשיו בקשר לתוכן (זה יהיה כיף
): את אומרת שאת כותבת בשביל עיתוני נוער חשובים, אז יש לי שאלה אליך (או למוציאים לאור). איך בדיוק הם קיבלו אותך?! אני מצטער להגיד לך אבל לפי איך שכתבת באתר לא יכולתי להיות בטוח שזה לא אתר של בת 12. שום מבנה משפט, שום דבר מ-ע-נ-י-ן! אני קורא משפט אחד ואין לי מוטיבציה לקרוא את המשפט הבא! -זה לא ייתכן ככה! אני לא מוצא אותך בכל האתר הזה, אני מנסה ומנסה, וכל מה שאני לומד זה שאת מתחבאת יותר ויותר עמוק מאחורי ה``עובדות`` שאת מטיחה עלינו מכל עבר. ``אני כותבת את זה``, ו``אני כותבת את ההוא``, ו``אני זכיתי בזה``, ו``אני כותבת לשם``, ו``תעזרו לי! אל תרגישו שאתם לא שוים כלום לידי, הנה! אני אפילו אשים תמונה שלכם בעיתון שלי!`` לא - תודה - . אתר ירוד מכל בחינה שאפשר. כישרון גרפי שואף לאפס, השקעה כמו של מנקה אסלות בבית ספר שלי. אגב: באותה הזדמנות, בואי לראות את האתר שלי, אני אשמח לקבל קטילה ממך גם כן! אני לא חושב שהאתר שלי מצויין, מבחינת החומר הוא בהחלט לוקה בחסר. אה כן, והזכרתי שהאתר שלי לא מתיימר להיות ``האתר הטוב ביותר לבני 14-18``? Life Is Art...