אורלנדו בלום מציל את ירושלים

אורלנדו בלום מציל את ירושלים

לקוח מתפוז... אורלנדו בלום מציל את ירושלים [ 19/10/2003 ] בימים אלו החל לפתח הבימאי הנחשב רידלי סקוט את הסרט "ממלכת השמיים" המתרחש בתקופת מסעות הצלבנים לירושלים. סקוט בחר באורלנדו בלום, השחקן הצעיר אותו אנו מכירים כלגולס מסדרת סרטי "שר הטבעות", ואשר להיט אחר שלו, "שודדי הקריביים" ניתן לראות בימים אלו בבתי הקולנוע. הסרט מתרחש במאה ה-12 ומספר על נפח צעיר (בלום) שהופך לאביר ועוזר להגן על ירושלים כנגד הצלבנים. כמו בכל הפקה הוליוודית, גם כאן יהיה סיפור אהבה גדול בין הנפח לבין נסיכה. נזכיר כי רידלי סקוט ביים את אחת ההצלחות הגדולות של השנים האחרונות, "גלאדיאטור", שזכה בחמישה פרסי אוסקר כולל פרס הסרט הטוב ביותר לשנת 2000. אורלנדו בלום, שלמד סייף בבית ספר למשחק, הוכיח כי הוא יודע איך להשתמש בחרב גם בסדרת סרטי "שר הטבעות" וגם בקרבות הסיף שהיו לו עם ג'וני דפ בסרט "שודדי הקריביים". אההההה כפרה עליו אוהב חרבות

פרפר15

New member
משום מה הוא תמיד נפח

יואווווווווו הלוואי שיצלמו בישראל הלוואי

O o00

New member
הלוואי שזה יהיה בישראל..

ולאורלנדו יש חולשה לחרבות..כל סרט שהוא מופיע כגיבור ראשי הוא עם חרבות....

Galadriel 3000

New member
פחי!

כן, במעריב לנוער (או בעיתון הקולנוע, לא זוכרת כבר) הוא אמר שזה יצא ככה במקרה... בשרטבעות (למרות שהוא לא גיבור ראשי) הוא מחזיק כידונים (סכינים... וואטאבר) וקשת... וחצים גם... זה מכפר על חרב... לא? נ.ב אוי ויי! תראו כמה נקודות יצאו לי.

מרי בל

New member
איזה מושלם!!!!!!

אם זה יצולם בארץ (הלוואי) אני אקים התנחלות בירושלים!!!!! אין מתצב שהוא יהיה בישראלך ואני לא אפגוש אותו או לפחות אצלם אותו

Galadriel 3000

New member
נראה לי (אבל רק נראאאאה לי)

שקראתי על הסרט הזה פעם משו... נראה לי (ררררררק נראה) שהוא עם אשטון קוצ'ר גם, אם זה מעניין מישו

little bry

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

באמת הלוואיייייייייייייייי שזה יהיה בירושלים!!!!!!!!! למרות שלא נראה לי בגלל המצב הביטחוני...

Galadriel 3000

New member
וכן, הלוואי

שזה יהיה בירושלים. למרות שבחיים לא ירשו לי לבוא לשם!
נ.ב. אני שוב שואלת, מישהו יודע מתי תהיה הפרמיירה של שר הטבעות בסידני, אוסטרליה? נ.ב.ב בניוזילנד בראשון לדצמבר, ובאל איי בשלישי לדצמבר, אם מעניין מישו!

למעלה