אורלנדו

• פותח הנושא glig
  • פורסם בתאריך

glig

New member
אורלנדו

אנחנו עוברים לאורלנדו בעוד כחודשים ולא יודעים הרבה על העיר הזו האם יש קהילה ישראלית שכונה טובה לגור (יש לנו תינוק אז לא חייבים בית ספר טוב כרגע כל מידע נוסף יעזור תודה

ניתושית

New member
תשובה../images/Emo68.gif

אני גרה כשלושת רבע שעה דרומית לאורלנדו. לקראת שנה"ל הבאה אנחנו עוברים לאורלנדו. יש קהילה ישראלית אך לא גדולה, אין כמעט מוצרים מהארץ, בשביל זה נוסעים למיאמי. שכונות נחמדות לגור בהן הן, דר. פיליפס, מטרו ווסט, הנטר'ס קריק. אלו השכונות היושבות במרכז ודרום אורלנדו. בצפון אורלנדו יש שכונות נוספות, אחת מהן נקראת מייטלנד ושם גם נמצא הבי"ס היהודי. ו ברוכים הבאים לאורלנדו

glig

New member
תודה ושאלה נוספת לניתושית

תודה על המידע 1. מה מכירי השכירות בשכונות שציינת (3-4 חדרים ואו בית פרטי קטן) 2. אישתי מתכנתת VP GUI האם יש חברות הי טק רבות באזור (אפילו שעה נסיעה) 3. איך החיים באורלנדו? 4. האם נוכל לקבל את המייל שלך בכדי ליצור קשר ישיר בעתיד תודה אייל

rachello1

New member
אורלנדו

אנחנו מתכננים לעבור לאורלנדו בתחילת יולי ונשמח לשמוע משניכם

glig

New member
מהיכן אתם עוברים

מהיכן אתם עוברים לאורלנדו והאם יש לכם מושג לאיזה אזור\שכונה? מה אתם יודעים על העיר והאם יש חברות היטק ישראליות באזור?

rachello1

New member
מהארץ

אנחנו כעת בארץ אבל חיינו בעבר בארהב אנחנו נחפש מקום לגור כנראה במייטלנד. אין לי מושג לגבי היטק אבל אנסה לברר

glig

New member
גם אנחנו מהארץ

גם אנחנו עוברים מהארץ ובעבר גרנו בארה"ב 10 שנים זה יעזור מאוד אם תוכלי לברר לגבי חברות היטק ישראליות נשמור על קשר אנחנו עדין לא יודעים תאריך מדויק כנראה שבסביבות מאי ניסע

ניתושית

New member
ושוב שלום../images/Emo13.gif

לגבי השאלות ששאלתם, מייטלנד, אחלה שכונה! יש שם ריכוז של יהודים ובי"ס וגן יהודים. השכונה נמצאת בצפון אורלנדו, אנחנו מחפשים בדרום אורלנדו מפאת נוחיות המפרנס
אגב, בדרום אורלנדו יש גן בJCC. השכונות שעליהן דיברתי, מחירים מ 1,200 דולר לזול וצפונה... אנחנו חושבים על אזור הנטר'ס קריק ששם המחירים נוחים ושכונה חביבה. לגבי היי טק, אין לי שמץ של מושג, בעלי לא מהתחום. אגב, נורא נורא כייף לדעת שמגיעים ישראלים לאזור

glig

New member
תודה

רונית תודה בתחילת מרץ אני אמור להגיע לביקור בן מספר ימים ולבדוק את האזור אשמח לקבל את הפרטים בכדי ליצור קשר. אנחנו אמורים לעבור לקראת סוף אפריל תודה על האינפורמציה אייל

ניתושית

New member
שיחה פרטית../images/Emo8.gif

נשמע טוב
לי עדיף במסרים כי לפעמים לא רואה עברית במיילים שלי.

glig

New member
we are looking at south orlando to

HI ronit we are geting closer to orlando and as I am exected to work at Winter Haven we will need to live in south orlando which is wehre you guys would transfer to. we are looking at Hunter's creek where you suggested did you find a place yet?\ anyway can we start comunicating directly? thanks

למעלה