אורן גולן, מתי היום שלך?

• פותח הנושא ykny
  • פורסם בתאריך

ykny

New member
אורן גולן, מתי היום שלך?

אורן גולן, כיף לצפות בשידור ולצ'וטט איתך במקביל. איזה אצילות נפש. אף פעם לא קראתי אותך כותב דברי השמצה, ואף פעם לא ניסית להתייפייף, ולאחל הצלחה בכאילו למישהו כדי לצאת חמוד, ובשביל שיכתבו לך בחזרה תודה מאמי, תודה כפרה, תודה גבר. ככה צריך. באיזה יום אתה מתחרה? מחכה לשמוע אותך בשידור.

דאבל די

New member
מילים כדורבנות

אין ספק שאצילות מכניסה בחורות למיטה יותר מהר........חחחחחחחחחחחח

ykny

New member
נכון מותק! ומשהו לשמוליק...

אוי, בטעות ניסית לעקוץ ויצא לך משהו חכם... איזה פוקס! נכון מותק! גברים אצילים באמת עושים את זה יותר (כי מגיע להם) וזה גם יותר כיף איתם. תנסי פעם. בכל אופן, לא פגשתי את אורן, ואני לא מכירה אותו אישית. סתם היה כיף להתכתב איתו בפורום וירבו מתמודדים כמוהו. למרות שעכשיו אני מבינה שהוא נפל. טוב נו... כבר הבנו שכל הטובים נופלים בתחרות הזאת רחמי על שמוליק שצריך להיתקע עם הזוכה חצי שנה בתוכנית שלו כל ערב... מקווה בשבילך שהזוכה יהיה מישהו ששווה את זה, ולא איזה קריינית דיווחי תנועה יבשושית עם קול שדורש דקסמול סינוס. הרבה אופציות טובות כבר לא נשארו. אבל אולי עוד תהיה הפתעה...מי יודע?

orengolan

New member
DKNY היקרה...

הייתי הראשון שזרקו. ואני לא חוזר לעולם! (וטוב שכך) אני לא מלקק למתמודדים בגלל שאני חושב שכולם, ללא יוצא מן הכלל, ממש גרועים. אני הייתי הכי טוב ואפילו אמא שלי חושבת כך. זה פשוט בזיון שלא יכולים לארגן לי איזה גלגל בצלה או סתם קומבינה. לא איכפת לי למצוץ לכול אחד מצוות 103 או למתמודדים עצמם (שחר, בעיקר לך) סתם צוחק. אני אוהב את כול המתמודדים ואני מניח שאני אשמור על קשר עם חלקם. לכול אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו,ואני מקוה שיקבלו פרופורציות בנוגע לתחרות הזו, ולחיים בכלל. אנשים הופכים את זה לדבר הכי חשוב שקרה להם בחיים. קחו את זה בכייף, וגם את יזרקו אתכם, תמיד תוכלו להצביע עליי ולזכור שאותי העיפו 3 פעמים (!)

orengolan

New member
רמי, לך זה באמת הדבר הכי חשוב שאי

פעם עשית, אז אני מבין את הלחץ שלך
היית גדול בשידור, ואני הולך לבזבז עליך את כול החסכונות שלי עם ה SMS.

eniGma19

New member
חחח..

"הוא עף 3 פעמים"(מצביעה על איש ההיי-טק בחוטיני)כהרגלך יצאת גדול(ליאור היה אומר צדיק..)ובקשר לאמא שלך,אכן,אישה מגניבה אתה מגדל שם:) בהצלחה בעבודה החדשה:) (אם אכן התקבלת..)

למעלה