אורן זריף דורש מעובדיו לשנות את שם משפחתם ל-

gadgad0

New member
אורן זריף דורש מעובדיו לשנות את שם משפחתם ל-

"זריף"... אחת הידיעות ההזויות של הזמן האחרון (מתפרסם היום בידיעות אחרונות). עורך-דינו של ה"מרפא" אורן זריף שלח מכתב לעובדי המוקד הטלפוני שלו, ובו הוא דורש מהם לשנות את שם משפחתם ל"זריף" כתנאי מחייב להמשך עבודתם... זריף עצמו אומר: "התברר שבשם זריף יש הרבה אנרגיות חיוביות. הגעתי למסקנה שבמקום העבודה שלי אני רוצה שיהיו לאנשים אנרגיות... נתתי לעובדים שבוע להחליט והודעתי שמי שלא יעשה זאת יפוטר". איפה הפסיכיאטר המחוזי כשצריכים אותו.

gadgad0

New member
הקופץ לגובה ניקי פאלי מתרץ ברשת ב'

את כשלונו באולימפיאדה: "הכל היה בסדר, חוץ מהרגל הקופצת". אין ספק - זה הולך להיות קלאסיקה.

אכן

אבל הספורטאים שלנו באולימיפאדה מגיעים להשגים מרשימים למרות שאין להם מדליות. עיתונאים בארץ פשוט מעצבנים אותי כשהם טוענים שזה כישלון >_>!!

flymy

New member
omg

אני מודה שהוא (לצד גאידמק) מהאנשים היותר מלחיצים שקיימים

gadgad0

New member
בוודאי שזה לא חוקי

תאר לך שהבוס שלך שולח לך ולכל העובדים במקום-עבודתך מכתב, בו הוא דורש (בעקבות שיחה שהייתה לו עם אלוהים בלילה) כי כל העובדים ישנו את שמם ל"רני רהב" (השם המפורש של אלוהים בסביון ובפרבריה), ומי שלא יעשה כן - יפוטר. סביר להניח שאם תסרב לשנות את שמך ותפוטר בעקבות כך, תפנה לבית-הדין לעבודה, שם יקבעו כי נסיבות פיטוריך היו "בלתי סבירות בעליל". בעיקרון, מעביד אינו רשאי לחולל שינויים בתנאי עבודתו של העובד או לפטרו כרצונו, אלא עליו לעמוד בנורמות של סבירות, הוגנות ותום לב שנקבעו בפסיקה. סביר להניח שיפסקו לך פיצויים שיסדרו לך לשבת בנחת כמה חודשים בבית, אם תרצה, ולצפות בלופ בכל עונות "משפחה בהפרעה"...

gadgad0

New member
מבחינה איכות הסביבה זה יכול להיות מעניין:

ממחזרים פה זבל ישן כדי לייצר ממנו זבל חדש.

למעלה