אורן זריף הוא...

• פותח הנושא Plax
  • פורסם בתאריך

Plax

New member
אורן זריף הוא...

(אורן הקטן) ? מה יש לכם להגיד עליו? (על זריף) ? כוחות או שויות?

ll191

New member
בן אדם מדהים

התחכום והאינטילגנציה האדירים שלו, שניים רק לכוחות העל טבעיים המדהימים שהוא פיתח. רק צריך להסתכל באתר שלו באיזור הכתבות כדי להבין עד כמה הוא באמת מיוחד. (למי שלא הבין, הכל כאן נאמר בציניות)

LiranTheWizard

New member
נניח שהוא עובד על אנשים בעיניים

ואין לי מושג כי לא פגשתי אותו. איך זה שעדיין לא ראינו אותו ב"כלבוטק"? או אצל אמנון לוי? פעם גם נוהלה תביעה נגדו בגלל שמטופל שלו ריחף באוויר אבל נכווה בזמן הטיפול. האם זה חלק ממסע יחצ"נות? יום טוב.

אורן זריף הוא שרלטן גדול!

זאת ממש הונאה מה שהוא עושה...מנצל אנשים שנתפסים ומאמינים בכל דבר.

LiranTheWizard

New member
זה לא נובע מתמימות שלי או משהו כזה

אבל אני רואה בכל עיתוני סופ"ש פרסומים שלו והקליניקה שלו. עד היום לא ממש שמעתי תלונות על האיש. הוא טוען שהוא יכול לשלוט בפעולת הרמזורים ודברים מסוג זה. לא מאמין. אבל מצד שני, איפה התלונות? איפה המשטרה? איפה רפי גינת? איפה אמנון לוי? איפה המצלמה הנסתרת? כבר חשפו מתחזים בעבר - דווקא אותו עוזבים בשקט?

ll191

New member
מה תחשוף פה בדיוק?

אם אני אפרסם בעיתון שיש לי כוחות, וכשיבואו אלי מטופלים אני אושיב אותם ואעשה לידם תנועות עם הידיים באויר, תוכל לחשוף את השרלטנות שלי? האמנון לוי למיניהם חושפים בד"כ כל מיני מטפלים שהם גם על הדרך סוטים, אבל אין מה לחשוף מישהו שסתם טוען שיש לו כוחות. אם תרצה לחשוף את זריף, תצטרך לחשוף גם מלא הילרים וסוגים אחרים של מטפלים שטוענים שיש להם כוחות. הבעיה עם זריף זה שהוא לוקח את זה רחוק מדי, לדעתי עד רמות מגוחכות. אין פה מה לחשוף, בשלבים האלה הוא כבר עושה צחוק מעצמו ואני מרחם על כל האנשים שמאמינים לשטויות האלה.

למעלה