אורן יקירי

ענבר 103

New member
אורן יקירי

יש משפט האומר "סייג לחוכמה שתיקה"..... לא יכולתי שלא להגיב לרשימה שהעלית.. אז יש לי חדשות בשבילך- אם יש מישהו שיעוף לפניי זה לבטח יהיה אתה אדוני.... ומה יש לך עם עודד ? אתה מנסה לפזר את אלו שמאיימים עליך ???? ואני עוד הרשיתי לעצמי לחשוב שאני מיודדת אתך... בזה זה נגמר !!

orengolan

New member
סוף סוף מישהו מתעצבן פה!

נמאס לי מהפורום הרדום הזה. ונראה לי מגניב לנחש. חבל שאת נפגעת מכול קשקוש שנכתב פה. האמת היא ששיניתי את דעתי לגבי חמשת הנזרקים. אבל את עדיין בחוץ לפי ההימור שלי, לא יעזור כלום...תאמיני לי, שהיו לי שיחות ממושכות עליך עם שמוליק, אבל זה לא עזר. הם פשוט רוצים יותר אקשן ופחות חיבה. בעקבות הצפייה בקליפ של אלוהים החלטתי שהוא לא ממשיך- הוא עלול לגרום לפרובוקציות, שלא ייטיבו עם התחנה. יונתן, לעומת זאת היה ממש חביב אז אני מכניס אותו. הנה ההימור המעודכן שלי: אלוהים רפי וזאנה עודד שוקי ענבר טובי שירלי יאללה ענבר ואחרים - תזרקו את ההימורים שלכם, זה כולה תוכנית ריאליטי, תפסיקו להיות רציניים כול כך. רמי, גם אתה. מעניין מה כול אחד חושב. זה ברור שמדובר בניחוש פרוע, אבל זה כיף. וענבר, אני אמשיך לאהוב ולהעריך אותך גם אחרי שיזרקו אותך

שחר 103

New member
חחח אורן עזוב הבלאגן יתחיל;בשידורים

סמוך עליי ! אבל יפה שאתה מחרחר פה חחח , עלה והצלח ! אגב שלח לי ת'מספר ICQ באימייל או כאן

שירלי 103

New member
אורן נשמות אם כבר יש מצב שאתה תעוף

חכה חכה אתה ממש לא מכיר אותי מתערבת איתך על 100 שקל שאתה עף לפני. איך אני איתך?

orengolan

New member
סבבה, אבל מה ההימור שלך?

אל תתחמקי מלהמר. למה רק אני צריך להסתבך פה? ובאיזה יום את באה?

שחר 103

New member
הימור שלי לגבי התחרות !../images/Emo58.gif

אנשים שלדעתי לא יגיעו רחוק בתחרות
עדי, דורית, דניאל, שוקי, שירלי, רועי, ענבר, ואזנה ופלבר הXXX- בחסד ..... מסיבה פשוטה, אנשים נורמלים לחלוטין , אולי עם כשר התבטאות שאני לא שולל אבל חסר לכם הטעם שממנו בנוי הרדיו הזה ה"סריטה" שהם מחפשים, אני לא מוצא את זה אצלכם ! האם אתם מחביאים את זה או שזה הרגילה שלכם? אהה ואלוהים, חחח יותר מידיי פרובוקציוני והשם שלו ייצור מהומות בתקשורת החרדית וכו' חחח עוד ישרפו את האולפנים של 103 בגללו , האמת גם כרמית דיי נורמלית אבל אני ממש אוהב אותה והיא גם מרשה לי ללטף לה ת'שיער מדיי פעם, ככה שהיא נשארת
נראה מישו מגיב! נו נו נראה!

שחר 103

New member
אהה ושחכתי !!!

יונתן כמובן שאם הלך לו כל כך רע ואמיר באמת התייחס לזה הוא עף לקיבינימט חחח ואורן סתם אגזוזן אין שום קשר, הוא סתם יצפה בשידורים מהצד ויביא לינקים מטורפים לאתרים של אגזוזנים (מעניין למה דווקא הוא מוצא את כל אלה)

דניאל 103

New member
מממ אנלא בטוח שמחפשים לא נורמלים

שמוליק טיאר ? נורמלי לחלוטין ורדה ראזיאל ג'... ? נורמלית ביותר.. דידי הררי ? לא מצאתי בו כלום לא נורמלי. נתן זהבי ? אולי עצבני, אבל נורמלי לחלוטין... ניסים משעל ? בין האנשים היותר נורמלים במדינה. איריס קול ? מדהימה ! וכמובן נורמלית לחלוטין... לסיכום אין לי מושג מאיפה הסקת שמחפשים אנשים לא נרומליים לרדיו "לא" נורמלי שכזה... אולי הם קצת עצבניים ואומרים את הכל בפנים, אבל אין פה שום דבר לא נורמלי ! (בחיים שלי לא רשמתי הודעה עם כל כך הרבה שימוש במילה"נורמלי"). גרררר

שחר 103

New member
דניאל? הם? נורמלים? הכי לא בעולם !

ורדה? זהבי? דידי ?! חחח נורמליים? מאיפה הגעת לזה, כל אחד יותר "סרוט" מהשני חחחח לכל אחד יש ת'"סריטה" האישית שלו שמוליק טיפל'ה מתון יותר מהשאר אבל חחחח, יאללה ! נו דניאל תביא את החבר'ה שאתה חושב שינופו ! אל תהיה ילד סברס !

רמי 103

New member
ילדודס, נכנסה השבת, מה הלחץ?

אורן אתה וההימורים שלך, הצלחת לעצבן גם את ענבר וגם את דניאל. מה חשבת שהם יגידו - "וואלה, זורקים אותי בחמישיה?" בסופו של דבר כולם יזרקו (חוץ מ 1) אז אם כבר להמר - בואו נהמר מי ייקח. אני מחפש איזה סקופה בנרות אבל לא מוצא כלום (אולי מפני שלא יצאתי מהבית) נראה לכם שהעובדה שמצאתי בכביסה הנקייה גרב שניה של זוג שכבר הייתי בטוח שהלך (של הבת שלי, אלא מה?) יכול להיות סקופה? או אולי העובדה שהתחילו לייבא גראס מלבנון והפסיקו להביא מסיני?? אני ממש שובר את הראש בעניין הזה של הסקופה. גם בעיניין של הראיון אני אובד עצות. חשבתי לראיין את המנכ"ל שלי, ולשאול אותו אם הוא לא חושב שהגיע הזמן להעלות לי תמשכורת, אבל הבנתי שזה עלול לגרום לפיטוריי בשידור חי. אחר כך חשבתי לראיין איזה קוסית שאני מנסה להשכיב (לנסות תמיד אפשר) אבל הבנתי שברגע שהיא תראה בתחנה את הבלונדיני/ג'ינג'י או את קובי אדרי או את עמי קרסו (האם יש קשר לרופא?? אולי עליתי פה על סקופה??) אז הלך עלי. בקיצ קוץ - נאדה. יש למישהו רעיונות????

אייל 103

New member
רמי ירושלמי

נהוג לכתוב כוסית אלא אם כן אתה מתכוון למשהו אחר. בכל מקרה בהצלחה לכולם! אני מציע שמלחמות ההימורים יופסקו. זה לא עושה טוב לאף אחד ובטח לא לאנשים שמחפשים למי להצביע. כמו שכבר חלק אמרו, בסופו של דבר כולם יזרקו למעט אחד והמלחמות פה ממש מיותרות. בסופו של דבר אם התחרות לא תיהיה כייפית אז כל זה לא שווה כלום. סופשבוע מעניין.

יפהיפה1

New member
אם הכוסית הזאת זאת אני אז

א - אני בכלל לא כוסית ב- לא ידעתי שאתה מנסה להשכיב אותי ג- אתה לא עונה בטלפון ד - אני כבר לא ממש בטוחה שאני רוצה לדבר איתך תככים ומזימות לא יכולת להגיד לי שחם פה לפני שבאתי וחוץ מזה שחשבתי שאתה נמשך לכשרון שלי בתחום ההוא ולא דווקא מנסה להשכיב יאללה ciao אי גס

רמי 103

New member
איטליה, את יכולה להשאיר הודעה

יומיים בארץ ואיפה את באה לחפש אותי? פה? למה לא השארת לי הודעה? אני מחכה לך כבר יומיים תרימי לי טלפון מיד!! באאבה רמי

amir4646

New member
אגב, השריטה (לא ב-ס) שדיברתי עליה..

בהרצאה.... זה לא הכושר לריב אחד עם השני אלא להתבטא בחופשיות בשידור - בתחרות אמיר

שחר 103

New member
לאמיר חחח :)

אני לא יודע כמה זמן אתה מבלה פה, אבל לא צריכים לקחת פה דברים ברצינות יתרה... אורן סתם מחרחר מלחמות כי משעמם לו, ואני עוזר לו חחחח סתם הוספנו כמה תבלינים חחח ועוד דבר לגבי השריטה ה(החדשה) לשדרנים האלה יש שריטה חחח יש להם בהחלט אי אפשר להגיד שלזהבי ורדה ודידי אין שירטות ראויות להערכה :) אני התייחסתי לשריטה כזאת. לגבי יכולת התבטאות, אני לא חושב שזה גובל בשריטה, אבל השריטה גובלת בהתבטאות, שמה היא נוצרת וזה לא דבר שקיים אצל כל בנאדם P:

דניאל 103

New member
שחר קודם לא הזכרת שום יכולת התבטאות

אגב יכולים להיות אנשים הכי "לא נורמלים" שיש, עם חוסר כושר התבטאות מדאיג... אז שוב טענתך על כך שהרדיו מחפש את האנשים הלא נורמלים לדעתי ממש לא נכונה. ולא בקטע של עצבים או משו זו היא פשוט דעתי.. שבת שלום. :]

דניאל 103

New member
אה בעצם כן הזכרת כושר התבטאות אבל..

אמרת "אנשים נורמלים לחלוטין , אולי עם כשר התבטאות שאני לא שולל.." ככה שלפי דבריך הכושר התבטאות קיים אצלנו ככה שאני לא רואה פה שום ביסוס לדבריך.

למעלה