אורן עברה אינהלציה ראשונה אתמול

אורן עברה אינהלציה ראשונה אתמול ../images/Emo5.gif

אז עדכונים: אורן עברה אתמול אינהלציה ראשונה. היה ממש סיוט. ניגשנו לבית המרקחת לרכוש מכשיר, לצערנו לא היה אז השתמשנו במכשיר של הרופא. למרות העזרה מצד הורים במרפאה שחוו את זה עם ילדם, זה לא היה פיקניק. אורן השתוללה ובכתה בהיסטריה. עשינו המון הפסקות ולא סיימנו. מאותו רגע שיצאנו מהמרפאה היא לא הפסיקה לבכות כולל בבית. לקח המון זמן להרגיע אותה. כל פעם שהיא השתעלה היא תחילה לבכות. בינתיים אני איבדתי את הקול לגמרי והיום אני בבית, כי אני ממש לא יכולה להשתתף בפגישות היום. אז שיהיה יום שקט ונעים

Penina

New member
גם אורי עבר אתמול אינהלציה ראשונה

אבל זה לא היה כ"כ גרוע כמו שאת מתארת, זה פשוט לא עזר והוא לא הצליח להרדם, סיוט. אז בסוף השתמשנו במכונת אדים בפעם הראשונה וככה הוא ישן כל הלילה בלי לקום! העיקר שיגמרו כבר הצינונים האלה!

Penina

New member
גם אורי עבר אתמול אינהלציה ראשונה

אבל זה לא היה כ"כ גרוע כמו שאת מתארת, זה פשוט לא עזר והוא לא הצליח להרדם, סיוט. אז בסוף השתמשנו במכונת אדים בפעם הראשונה וככה הוא ישן כל הלילה בלי לקום! העיקר שיגמרו כבר הצינונים האלה!

אורית ג.

New member
אפשר להבין אותה ../images/Emo10.gif מסכנה

עצה מחברים ולא מנסיון : עושים את האינהלציה כשהילד ישן היטב. (לא מבינה בזה ולא יודעת אם יה או אין לזה ריח והאם יש רעש וכוכ אבל אצלם זה ככה) אם תרצי עוד פרטים לגבי השיטה - תבקשי ואברר. תהיו בריאים.

למעלה