אורן שלנו חולה

אורן שלנו חולה ../images/Emo10.gif

יש לנו שלשולים ואתמול גם הקאנו. אתמול בערב נסענו לסידורים והאלכתי את אורן "גמד". אחרי שתי שניות היא הקיאה באוטו בכסא הבטיחות על עצמה, הכסא וכל מה שהיה בסביבה (מסכנה שלי). הבוקר היא התעוררה מכוסה בשלשול כמעט עד הצוואר. ב-10 הודיעו לנו שהיא משלשלת - ככה שזאת לא הייתה אפיזודה חולפת. מזל שסבתא היום בבית, אז בעלי הביא את סבתא אלינו הביתה לשמור על אורן. חוץ מלתת אורז לבן והרבה שתיה - יש עוד המלצות??

תמעכי לה בננה ותאכילי ../images/Emo94.gif

אפשר גם להוסיף גזר לאורז. זה לא עוצר שלשול אבל מקשיח קצת את היציאה. והרבה הרבה לשתות. שלא תאבד נוזלים. בריאות שלמה.

אוי חגיתי....

אין לי עיצות, חוץ ממה שהזכרת. אני רק יכולה לספר לך שלפני שבועיים כולנו היינו חולים ככה, והרופאה אמרה שיש איזה וירוס של שלשולים והקאות שמסתובב. החלמה מהירה

zimes

New member
שתיה ושתיה ושתיה

אוכל אין טעם להתעקש. תשלימי עם זה שאורן תאבד קצת משקל בזמן המחלה, והכל יחזור אח"כ באטרף אכילה כשהיא תבריא. רק בריאות!

Yarik N

New member
משקה אלטרנטיבי

בשלי 50 גרם אורז לבן בחצי ליטר מים, סנני ותני לאורן את המים (אפשר להמתיק) המלצה נוספת...הרבה נייר סופג.....שתהיה בריאה הקטנה. (איך זה שובר את הלב לראות אותם סובלים ולא מבינים מה קורה להם
)

טלי א

New member
החלמה מהירה והתרופה הכי טובה

שאמא יכולה להציע היא כמובן חיבוק
ונשיקה

תודה לכולם על העיצות ../images/Emo140.gif

זה פשוט מדהים, כבר כמה פעמים שאנחנו רוצים לתת לה את החיסון המחומש ובאותו שבוע כאילו שהיא מרגישה שזה מגיע - והיא נהיית חולה. שתבינו, היא עוד לא קיבלה את חיסון חצי שנה והיא כבר בת שנה ! רק שתרגיש לנו טוב המתוקה שלנו

Iris G

New member
מסכנה הקטנטונת - לתת תפוח מקולף

אבל לקלף ממש לפני ההגשה להמעיט במוצרי חלב ולתת המון המון שתיה, ועדיף משקאות ספורט שמכניסים חזרה לגוף אלקטרולייטס חשובים

מי אורז

מבשלים אורז לבן ביחס של אחת כוס אורז ושלוש כוסות מים. אחרי שהאורז רך מאוד מוציאם את האורז למסננת מעל גבי סיר. את האורז זורקים (רך ולא טעים) ואת המים מכניסים לבקבוק או כוס ושותים. ניתן לטבל גם בקצת סוכר אשר לא מונע ממי האורז להיות אפקטיווים. לבריאות.

עירית ל

New member
טעים! בטח טעים.

האורז הרך טעים מאוד - אני אוכלת אותו כמו קורנפלקס עם חלב וקצת סוכר או סוכרזית נוזלית. לעומת זאת אם הילד מסכים לשתות את מי האורז בלי סוכר - לא כדאי להוסיף.

למעלה