אורנג´ העלתה תעריפי השיחות בכ-20%

heyrany

New member
אורנג´ העלתה תעריפי השיחות בכ-20%

חברת אורנג´ העלתה את תעריפי השיחות לרוב לקוחותיה בכ-20%. החברה טוענת כי הסיבה היא העלעת המע"מ ב-1% וכן המצב הכלכלי במשק. האם המצב הכלכלי במשק לא משפיע על המתחרות? פלאפון העלתה את מחירי השיחות ב-1-3 אגורות (עלייה של 2%-3%). האין זו חוצפה??? כל לקוח המעוניין לחתום על מכתב מחאה אנא שלח אי-מייל עם המלה "מסכים" לכתובת: [email protected]

odedg

New member
העלאת מחירים!

אין ספק שחברות הטלפון הסלולארי מגזימות, אך רצונן לעשות עוד ועוד לטובת בעלי המניות שם לא מוצדקת מבחינה אישית-צרכנית, אך אם היו יודעות שבאותו רגע צרכן יכול לעבור למתחרה, אולי היו חושבות פעמיים. הבעיה שהמדינה (כמה פקידים בכירים בגיבוי השר, שכל אחד מאינטרסים אחרים דואגים לענינם) מגבה אותם ומונעת תחרות אמיתית שתאפשר המעבר הקל מחברה לחברה. מכאן לדעתי צריכה הצעקה להיות מופנית דווקא למשרד התקשורת שאמור גם להגן עלינו, הצרכנים!

heyrany

New member
הבעיה האמיתית

הבעייה האמיתית היא שכולם אומרים שזו חוצפה להעלות מחירים בצורה כזו, אבל אף אחד לא עושה שום דבר. אני במגעים עם המועצה לצרכנות וגם עם סלקום כדי שתיתן תחליף לכל מי שנפגע מעליית המחירים של אורנג´. ככל שישלחו יותר אנשים מיילים לתמיכה במאבק כך יהיה יותר כח. אפשר לנצח את אורנג´ ולגרום לה לחזור בה מהעלאת המחירים! כתובת לתמיכה: [email protected]

erandb

New member
מחירי SMS דרך אתר אורנג

יש לציין שהם התחילו לגבות 10 אג´ למשלוח הודעה מהאתר.דבר שבעבר נתנו בחינם.יש לי הרגשה שגם החברות האחרות יתחילו לעשות. כרגע ניתן דרך WALLA לשלוח בחינם.דבר שאני מאמין שגם יפסק.

למעלה