אורנג - חברה של שקרנים

duditac1

New member
אורנג - חברה של שקרנים

ממליץ לכל אחד ואחד לא להפגע כמו שאני נפגעתי.. מי שקונה מכשיר חדש מאיזה נציג של החברה שיקח את הדברים בכתב. אני הולך להפיץ את האינטרנט בכל מקום על הסיפור הזה ולהוציא שם רע לאורנג. אני אולי נפגעתי אבל גם הם יפגעו מזה !!! יום שלישי שבוע שעבר הייתי בנקודת שירות. לי הובטח חבילת שיחות VIP . ככה הם קוראים לזה. נותנים לי להרגיש חשוב עאלק.. שזה אומר : 3,500 דק' שיחה לכל היעדים - 500 דקות לכל היעדים האחרים -500 SMS לכל היעדים -חבילת 2 ג'יגה. שמחתי מהחבילה שנחשבת לטובה מאוד וחתמתי!! במקרה יצא לי להתקשר יומיים אחרי לאורנג' ושם נאמר לי שאין לי בכלל חבילה כזאת, והחבילה שיש לי היא רק : -500 לכל היעדים -500 סמסים לכל היעדים -חבילת 2 ג'יגה. אחרי שביררתי ועירבתי את המנהלים הם הסכימו שזה יהיה ככה החבילה רק לחצי שנה, בטענה שזה איזשהו מתנה לכבוד פורים.. (כן ממש..) אחרי שביקשתי את המנהל בכיר יותר (אולי הוא יוכל לעזור יותר) היא פשוט ניתקה לי את הטלפון בפנים. יחס זוועתי !! ועכשיו אין לי מושג כבר מה לעשות. מה דעתכם?

Or Amit

New member
לא ברור לי איך זה רלוונטי לפורום כאן

ובכל מקרה, השמצות על חברות סלולריות לא עוזרות לכלום. וכמובן שהמשפט הידוע 'הסכם בעל פה אינו שווה את הנייר שהוא כתוב עליו' מתאים כאן. (ואגב, מה זה 3,500 דקות שיחה לכל היעדים ו-500 לכל היעדים האחרים?)

motti261

New member
הוא בוודאי התבלבל

הכוונה ל 3500 בתוך אורנג' ו 500 לשאר היעדים.

morgani

New member
3500 לרשת אורנג'

זה מבצע שהם מוכרים עכשיו ניראה שקיבל מה שצריך רק לא הבין את ההסבר

xfwind

New member
אם זו חבילה ללא התחייבות כמקובל עכשיו

ואתה חופשי לעבור לאן שאתה רוצה או למסלול אחר.

למעלה